Nokia c7 wireless bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

JaqLee

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 wireless bağlanma sorunu
oviye veya internete bağlanmak istediğimde wirelesse daha önceden bağlanmama rağmen avea interneti seçiyor otomatik bağlanmıyor nasıl halledicem :S

devil____boy

Üye
ayarlar-->bağlantı-->ayarlar-->kendi ülkenden veri kullanı yalnızca WLAN yap ardından aynı yerden hedeflere gir -->internet--> açılan yerden wlan ın önceliğini 1 getir

OğuzcanAbi

Üye
ayarlar-->bağlantı-->ayarlar-->kendi ülkenden veri kullanı yalnızca WLAN yap ardından aynı yerden hedeflere gir -->internet--> açılan yerden wlan ın önceliğini 1 getir
wifi ağını kendi modeminin adını en üste taşı :oke:

JaqLee

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler internet ayarlarından avea interneti sildim el ile seçtiğim wirelessden giriyor artık . Sizin cevaplarınız içinde teşekkürler

mimard

Üye
Sorun c7 telefonun işletim sisteminde. Bazı wireless portlarında bazı modemlerle bağlantı sağlayamıyor. Telefon ayarlarıyla boşuna uğraşmayın. Modeminizdeki portları ayarlayın. Bazı porlarda telefon ve hp laptop bağlanıyor ama tosihiba laptop bağlanmıyordu. Ben 6. portta C7 telefonu ve tüm diğer cihazları çalıştırabildim. Eski nokia 5800 de 6. portta sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Uygun portu deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz.

denizfeneri_17

Üye
bendede c6-01 var internete wlandan bağlanamıyorum.bağlantı var ama sayra açmıyor.bilen varmı nasıl sorun halledilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt