61semih
Üye
lG Optimus Black tabiki 1 ghz işlemci hd videooynatma androıd market ile 300.000 den fazla uygulama
Nokia sevmem aslında zaten telefon çok kaba duruyor ama LG arsında tercih yapacağım dersen tabiki nokia al derim. Çünkü LG optimus'un sar değeri 1.30 gibi yüksek bir rakammış. Sırf android diye o kadar radyasyona maruz kalmak istermisin bilemem. Aşağıdaki linki incele derim.
LG sar değeri tartışması
http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-me-p350-kullananlar-buraya-3-515070.html
LG optimus'un incelenmesi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Optimus me ilen Optimus Black'in alakası ?
kımsenın olum sebebının telefondakı sar dan oldugunu sanmıyorum.ha herseyın bır ılkı vardır oda benı bulur dersen saygı duyarım
kardeş aslında çok güzel bir noktaya değindin .bende telefonu alırken sar değerine özellikle dikkat ettim diğer özellikleri yanında..Onu örnek olarak verdim ikisinde aynı çünkü.
Temel Özellikleri
- Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1700 / 2100
- Boyutlar: 122 x 64 x 9.2 mm
- Ağırlık: 109 gram
- İşletim Sistemi: Android 2.2 Froyo – Optimus 2.0 ve Gesture 2.0 arayüzü
- İşlemci: 1 GHz Cortex-A8, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 çipset
- Ekran: 4 inç, 480 x 800 piksel, IPS LCD, kapasitif, dokunmatik, 16 Milyon renk desteği
- Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydı, 2 MP ön kamera
- Bellek: 1 GB dahili depolama, 512 MB RAM, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
- Tarayıcı: HTML
- Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
- Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 2.1 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
- Müzik/Video: MP3/WAV/WMA/eAAC+ müzik çalar, MP4/DivX/Xvid/H
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız264/H.263/WMV video oynatıcı, RDS Stereo FM radyo – Mobilhat- Diğer: İvme ve yakınlık sensörü, dokunmaya duyarlı kontroller, 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS desteği, Java emülatörü, sosyal ağ uygulamaları ve entegrasyon, dijital pusula, Google uygulamaları, belge görüntüleyici, sesli notlar, akıllı metin girişi
- Batarya: Li-Ion 1500 mAh
- Sar Değeri: 1.27 W/kg
Bu linki tıklayarak bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben star kullanıyorum benimkinin 0.54 o bile bana çok geliyor 1.27 yi düşünmek dahi istemiyorum, seçim senin elbette.
kımsenın olum sebebının telefondakı sar dan oldugunu sanmıyorum.ha herseyın bır ılkı vardır oda benı bulur dersen saygı duyarım
kanser diye bir hastalık var duydunuz mu hiç?
kardeş aslında çok güzel bir noktaya değindin .bende telefonu alırken sar değerine özellikle dikkat ettim diğer özellikleri yanında..
kanser diye bir hastalık var duydunuz mu hiç?
televizyonu yada bilgisayarı dibine girerek izlemiyoruz yada kullanmıyoruz ki ayrıca pc lerde monitorun arka tarafında radyoaktif dalgalar daha yaygındır buda bize dogrudan temas etmesini önler ki bize en yakın olan cihaz telefon ve etkisini en iyi anlayabildiğimiz 7/24 telefonla konuşanlar internet kullananlar var başları yanında yine internet olmasa da konuşma daha fazla etkiliyo 3gye alırsanız siz düşünün o radyoaktif dalgaları..Hormonlu gıdalar, televizyon bilgisayar gibi daha büyük elektronik aletlerin yaydığı radyasyon....
Şahsen elle kullanılan aletten önce bunlara dikkat etmek lazım..
Hormonlu gıdalar, televizyon bilgisayar gibi daha büyük elektronik aletlerin yaydığı radyasyon....
Şahsen elle kullanılan aletten önce bunlara dikkat etmek lazım..
Tamam sen o zaman kullan dostum. Beyin hücrelerin teker teker ölsün. Sar değeri illa ölüme yol açmaz ki, beyin ile ilgili her soruna neden olabilir. Hayat senin dostum dilediğin gibi yaşa.
daha 2 gun once haberlere konu oldu ceptelefonunun beyıne bır etkısı yok dıye hergun bır haber cıkıyor yahumılyonlarca kısı bu cıhazı kullanıyorsa kımsenın sar degerını dıkkate aldıgını soyleme bana.cogu kısı bılmez radyasyon var der hee var der gecer kullanırlar benım gıbı.herkez kac mp,ıslemcısı ne ram ı ne ısletım sıstemı ne buna bakıyor artık.
okadar cok saglıga zararlı seye maruz kalıyoruzkı sar hıcbırsey kalıyor.
LG optimus blacki inceledim avea bayisine geldi bu aralar. bence en iyisi LG optimus black. neden diye sorarsanız naparsanız yapın telefon banamısın demiyor. seri bir işlemci gücü var. renkleri hoş gösteriyor. nova display kendini bu konuda iyi ispatladı benim gözümde.
Bir taraftan C7 yi düşünüorum bu telefonla karşılaştırırken. şaka gibiC7 den adam olucakta biz görücez. boş ümitler bunlar arkadaşlar. en iyisi android platformudur şuan için. tabi kullanmasını bilene. androidlerinizi çocuklarınızın erişemiyeceği bir yerde saklayanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?