Nokia c7 telefonum dokunmatiği sizlere ömür !!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

niksarlim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 telefonum dokunmatiği sizlere ömür !!!!!!!!!!!!!
Nokia c7 telefonum begenerek aldım fakat içimi çokk yaktı başından itibaren
aldığımın 3 günü telefon da ısınma oldu garantiye gönderdim .
herhangi bi durum yok dediler .
aradan 1 ay geçti tekrar aynı sorun tekrar oldu. 15 gün beklettiler. tekrar verdiler
güncellemede sorun varmış oyuzunden dediler .
2 ay sonra telefonum aynı sorundan tekrar gönderdim Telefonumun anakartı ploblem varmış., değiişim yapılacakmış dediler fakat anakart deiğimi 1 ay sürede kvk kaldı sonra
birbucuk sene olmadı . telefonum dokunmadığı çalışmadı kvk gönderdim . cihazım açılmış dediler. garanti dışı diyip tekrar verdiler..
oyuzden c7 telefon duyunca cildırıyorumm.....................

dışarıya verdim 200 tl patlar diyorlar. ne yapamam gerekiyor..

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ver gitsin lumia veya galaxy s3 mini al tavsiyemdir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Telefoncuya Parça Niyetine Ver, Ayrıca Sorununu Da Tam Anlatırsın, O Da İçindeki Gerekli Parçaları Çıkarır
dışarıya verdim 200 tl patlar diyorlar. ne yapamam gerekiyor..

Patlama Olmaz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
servis fişlerin faturan varsa tüketici hakem heyetine başvur biraz ugraşırsın ama para iadesi alabilirsin

keys1903

keys1903

Üye
yok pzşam eskıden garantısı ıcın saglamlıgı ıcın nokıa dıyorduk oda bıttı uygulama desen bombos daha alınmaz bitti

mustafasen

mustafasen

Üye
mübarek insan ısınmayan telefon varmı neden panikledinki.galaxi ısınmıyormu Sanıyorsun s3 4 çekirdek işlemciyle bile ısınıyor

slant1111

slant1111

Üye
Öncelikle servis fişiniz varsa telefon açılmış diye birşey diyemezler.tüketici hakem heyetine başvurunuz

catdog136

catdog136

Üye
o telefondan hayır gelmemiş zaten.. tüketici hakem heyetine gidip paranıza geri isteyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt