Nokia c7 sorun :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saner08

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 sorun :((
Nokia c7-00 aldım telefon çok güzel.Ama kulaklıkta şarkı dinliyim dedim.Kulaklık takıyorum şarkıya giriyorum hiç bir sıkıntı yok fakat 1,2 sn sonra şimdi konuşun diye bir yazı geliyor ve yarıda eşleşme bulunamadı diyor.Ondan sora şarkı 1,2 sn daha devam ediyor yine aynı sürekli bunu yapıyor bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirmi?

uribaju

Üye
dostum ayarlara gir telefon'a gir oradan aksesuarları seç oradan Kulaklığın üstüne basılı tut ve varsayılan yap bu şekilde olmazsa kulaklık girişinde sorun olabilir.kulaklığı telefona iyi bağla iyice girdiğinden emin ol

ses acma tuslarının ortasnda ki tusa basmamaya da dkkat et

saner08

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan dediğiniz gibi yaptım varsayılanı kulaklıktada denedim müzik kulaklığındada kulaklık sorunsuz çalışıyor çünkü sadece 2 sn aralıkla şimdi konusun diye yazı geliyor okadar

uribaju

Üye
ayarlardan dediğiniz gibi yaptım varsayılanı kulaklıktada denedim müzik kulaklığındada kulaklık sorunsuz çalışıyor çünkü sadece 2 sn aralıkla şimdi konusun diye yazı geliyor okadar
peki kulaklığı bağladığında ekranın sağ en üst köşesinde hangi simge geliyor televizyon simgesi mi yoksa kulaklık simgesimi?

saner08

Üye
    Konu Sahibi
tamam tamam yaptımmm ayarladan dediğiniz gibi yaptım oldu şimdi teşekkür ettim.

SeDo_1

Üye
dostum bende c7 kullanıcısıyım ve teli ilk aldıgımda sorun bendede olmustu ilk aldıgım gun hatta servıse goturdum kuluklıgı taktıgımız yuvu yokmu o yuvaya jakı ıyı oturt bıraz bastır elınle duzelıcek sorun tam oturtamadıgından kaynaklanıyor telı yenı aldın tabı hassas takıyorsun ben gıbı pkey

bence kulaklığın üstündeki cevapla tuşu takılı kalmış veya arızalı olabilir.
Başka bir kulaklıkla denemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...