nokia c7 sistem güncellemesi yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasancan1234

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 sistem güncellemesi yardım ...
MERABA arkdşlar 14 yaşndayım bu gün nokia c7 alıcam ..bazıları yavaş donuyor fln diyo ancak bazıları güncelleme yptım bi problem yok diyor.. ben şimdi alıcam çok bi bilgin yok güncellleme nerden yapılıyor kendi sitesinden mi yoksa ,bi telfoncuya mı gidicem ..bide bi sorum daha var nokia c7 de usb girişiyle pc den müzik resim fln atablior muyum bazı yorumlarda atılmıoyor fln diodu ...

şimdiden cevap veren arkdşlara tşekkürler..:good:

52mrt1905

Üye
güncelleme için telfon cuya gitmene gerek yok telefonu aldığın zaman ayarlar^telefon^telefon yönetimi^cihaz güncelleştirme buradan yapabilirsin telefon falan da donmuyo hikaye onlar benimde c7 im var gayette memnunum çok güzel bir telefon usb den herşeyi atabilirsin telefon istersen telefona klavye fare usb bellek bile bağlıya bilirsin symbianın face sayfası her türlü sorunu sorabilirsin

hasancan1234

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim yardımcı oldun ..güzel telefon galiba hadi hayırlısı :>:aha:

----------Eklendi @ 11:52:06 ---------- Yazıldı @ 11:47:27 ----------

yani bi yerden bşi indirip güncellemiycem dmi sadece telefonlar bölümden yani kendinden war.....?:vur

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşım ben aldım telefonu ilk aldıgımda donuyor ve kapanıyordu güncceleme yaptım sorun kalmadı mükkemel ötesi bir telefon n8 e bu kadar para vercegıne git c7 al derim :):yuru

MoonLife01

MoonLife01

Üye
güncelleme için telfon cuya gitmene gerek yok telefonu aldığın zaman ayarlar^telefon^telefon yönetimi^cihaz güncelleştirme buradan yapabilirsin telefon falan da donmuyo hikaye onlar benimde c7 im var gayette memnunum çok güzel bir telefon usb den herşeyi atabilirsin telefon istersen telefona klavye fare usb bellek bile bağlıya bilirsin symbianın face sayfası her türlü sorunu sorabilirsin

Güncllemek icin teleofncuya gitmene gerek yok Pepsi yokmu onun kapagını yolla hediye 100mb gelcek telefonun ayalarında telefonu günccele var orada yapıpı Güncellersin...:d:

Kefelon

Üye
Güncllemek icin teleofncuya gitmene gerek yok Pepsi yokmu onun kapagını yolla hediye 100mb gelcek telefonun ayalarında telefonu günccele var orada yapıpı Güncellersin...:d:
güzel fikir xD ama şifreyi gönderditen tam bir gün sonra geliyor internet ona göre bir saatte yollarsın akşam yollarsan akşam geliyo xD bana öle olmuştu :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt