nokia c7 şarj süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 şarj süresi
benim bir sorum olacaktı bende c7 telefon var v.25.07 yükledikten sonra telefonun şarjı hızlı bitmeye başladı akşam olmadan 3 dilim şarjım kaldı üstelik 3-4 telefon görüşmesi yaptım fazla kullanmadım telefonu yani acaba versiyondan dolayı mı yoksa bataryada mı sorun var görüşlerinizi alabilir miyim servise vermeyi düşünüyorum bataryayı

mcrunner

mcrunner

Üye
batarya zayif kaliyor telefona aslinda yazilim yuzunden fazla enerji harcaniyor bataryada yetisemiyor

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
çünkü eski sürümde telefonu 2 günden fazla kullandığım oluyordu annayı kurdukdan sonra 2-3 hafta sonra telefonun şarjı aynı günün akşamına bitmeye başladı. diğer c7 kullananlarda da aynı sorun varsa garantiye ona göre vereceğim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben c7 yeni aldım onu bilmiyorum ama c6-01 de öyleydi garantilik değil yazılımdan dolayı

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
o zaman yeni sürümü beklemekten başka caremiz yok sanırım forumda bazı yöntemler gösterilmiş ama bende etki etmedi.

eferot

Üye
bilgi ve verilerini yedekle tele hard format at düzelebilir benim tel düzeldi formda bununla ilgili bir çok konu var araştırabilirsin

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
eferot malesef dediğin gibi yaptım navifirm ile tele yeniden yazılımı yükledim ama sonuç aynı bi gün bile gitmiyor şarj anlamadım gitti

eferot

Üye
arka planda çalışan prolar var (intranet,bul,communicator,nfc) bunların ayarlarından açık olan her şeyi kapa bir tanesinde glşmş ayar var ordanda kapat olmadı servis yardımcı olmak istedim kusura bakma benim tel düzeldi

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
zaten son şans onu yapaacağım gine de teşekkürler. Diğer c7 kullanan arkadaşların yorumları alabilirmiyiz

----------Eklendi @ 21:11:56 ---------- Yazıldı @ 19:19:04 ----------

bir şey farkettim arkadaşlar geçenlerde vodafonena geçmiştim ondan sonra bu sorun ortaya çıktı aklıma geldi turkcelli taktım şu an şarj normal gidiyor yarın yapıp deniyeceğim size bildiririm . Kafam karıştı iyice ama dur çözeceğim :)

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saçma gelecek size ama sorub vodafone hattındanmış . Turkcell hattını taktım 12 saattir pil yüzde70de o daradyo 3-4 saattir açık olduğu için. Sizce bir çözümü yokmu sırf bu yüxden no. Taşıyacaçm :)

tur_han

Üye
aynı sorun bendede vardı çözdüm.hard format atın ve hafıza kartını biçimlendi.ve tekrar pc suutten annayı yeniden yükleyin ve güncellemeleri yapın sorun çüzülecektir..pc süute son sürümü yüklü olsun....

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş sorun vodafondan kaynaklıymış turkcelli taktığımda şarjı normal gitmeye başladı bilginize olsun

tur_han

Üye
benimkide vodafon. hiç bir sorun kalmadı.dediklerimi yapmanızı tavsiye ederim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İyi çözülmüş sorun bende trkcell geçicem çok şarj yiyo vodafon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt