eaagent
Üye
Sen takıldığını neredfen biliyorsun ki ? Kaç kere C7 veya N8 kullandın ? Benim telefonum neden donmuyor ?
1 bucuk ay n8 kullandım
----------Eklendi @ 15:17:49 ---------- Yazıldı @ 15:16:19 ----------
Wave 2 ye android yüklenebiliyor bada olması bir engel değilEvet dogru bada'ya zaten sürüsüyle oyun program yükledin ve anladın ne kadar kullandıgını.
Menü'ye girip çıkarken dolasırken donanım istemez tabi.Herkesin su kullandıgı symbian nasıl bisey anlamadım bizimkiler sanki symbian degil.Takılmalarmıs (...)Hani derler ya Nokia herseyi tam koyar birseyi eksik bırakır diye.Bu sefer Samsung öyle olmus malesef Wave 2 harika ama ne oldugu olacagı daha belli olmayan Bada yüklü bir model.Fiyatına bakıp anlarsınız.Evet hızlı fişek gibi sistem çünkü bos daha yeni ilerde özellik ve yenilik eklene eklene android'den daha agır bir hale gelecek.

bana göre otofokus önemli özellik ve kendi açımdan degerlendirdim , şahsına birsey söylemedim ki ne bu tavır onu anlayamadım , ayrıca telefonu karaladıgım kötülediğim yok , c7 kullanan arkadaşımın yaşadıgı sorunları söyledim bu suç mu size göre , farkındaysan ben telefonu kullanmadıgım için hızlı mı yavaş mı oldugu konusunda şahsi fikir dile getirmedim , bu arada evet android cihazların bazılarında da otofokus yok zaten aksini söyleyende olmadı neden bu sekilde konuştun onuda anlamayamadım dogrusu , sen telefonundan memnun olup alacaklarada önerebilirsin ancak bana göre eksik özelllikleri olan bir telefon bu eksiklikleri söylemem neden bu kadar zoruna gitti bunuda anlayamadım ?