eaagent
Üye
2.0 ve üzeri çıksın görürüz badayı.Daha dogru düzgün multitasking özelligi bile yok 7610 da bile en kapsamlı sekilde multitasking kullanıyordum ben.Ama piyasadaki çogu telefonda hatta üst segment telefonlarda yok.Bugün en fazla 100 liraya alınabilecek 6630 7610 gibi telefonlarda bile var symbian bukadar ileri ama bazı geriler anlamıyor bunu.Eskidi diyorlar baska tık yok neyi eskidi mesajmı atılmıyo,telefon mu kaydedilmiyo,bluetooth mu yok.Haa yavas takılıyor diyorlar çok komiksiniz.Telefon kullanmayı bilmiyorsunuz ve elinizdeki telefonu bozmussunuz servise yollayın.Buna eminim bende aynı sistem ve donanımı kullanıyorum.Elinizdeki telefon sorunlu servise vermek yerine nie buraya yazıyorsunuz anlamak çok çok güç...
senin dediğin multitasking le bzim 2.0 la çıkacak olan aynı değil senn dediğin şu an bizim telefondada var daha bahsettiğinin ne olduğunu bilmiosun. Peki hiç wave kullandınmı ?
Sen yanlış incelemişsin demekki.Bende bu sorun yok. Telefonum reset bile atmıyor.
vayy be oyun ve donanım uzmanı olan birine iddalı bi laf ettin. hergün işlemcilerle sistemlerle uğraşan biri telefonu yanlış incelicek hemde işlemciden kaynaklanan yavaşlık konusunda. 1. si telefonuna bu kadar bağlanma göklere çıkarma satınca üzülürsün
2.si git ve eline bi wave al 2 dk kurcala menu geçişlerindeki hızı gör sonra hız kavramını bir daha değerlendir
al eline bir c7 gör multitaskın alasını..Bu androidcilerin dolaşmış dillerine Symbian kasıyor ,takılıyor,donuyor bende diyorum evet symbian kasıyor donuyor takılıyor ..Dogrudur symbian os9.1 kasıyor,donuyor.Ben anladım adridciler symbian'ı os9.1 den ibaret sanıyor 

2.0 la çıkacak multitasking de arkaplandaki uygulamalar geçiş yapılsada devam edecek
tamam sizin köy daha büyük