nokia c7 - samsung wave2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eaagent

eaagent

Üye
2.0 ve üzeri çıksın görürüz badayı.Daha dogru düzgün multitasking özelligi bile yok 7610 da bile en kapsamlı sekilde multitasking kullanıyordum ben.Ama piyasadaki çogu telefonda hatta üst segment telefonlarda yok.Bugün en fazla 100 liraya alınabilecek 6630 7610 gibi telefonlarda bile var symbian bukadar ileri ama bazı geriler anlamıyor bunu.Eskidi diyorlar baska tık yok neyi eskidi mesajmı atılmıyo,telefon mu kaydedilmiyo,bluetooth mu yok.Haa yavas takılıyor diyorlar çok komiksiniz.Telefon kullanmayı bilmiyorsunuz ve elinizdeki telefonu bozmussunuz servise yollayın.Buna eminim bende aynı sistem ve donanımı kullanıyorum.Elinizdeki telefon sorunlu servise vermek yerine nie buraya yazıyorsunuz anlamak çok çok güç...

senin dediğin multitasking le bzim 2.0 la çıkacak olan aynı değil senn dediğin şu an bizim telefondada var daha bahsettiğinin ne olduğunu bilmiosun. Peki hiç wave kullandınmı ?

Sen yanlış incelemişsin demekki. ;) Bende bu sorun yok. Telefonum reset bile atmıyor.

vayy be oyun ve donanım uzmanı olan birine iddalı bi laf ettin. hergün işlemcilerle sistemlerle uğraşan biri telefonu yanlış incelicek hemde işlemciden kaynaklanan yavaşlık konusunda. 1. si telefonuna bu kadar bağlanma göklere çıkarma satınca üzülürsün ;)
2.si git ve eline bi wave al 2 dk kurcala menu geçişlerindeki hızı gör sonra hız kavramını bir daha değerlendir ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Multitasking'i bilmiyormuyum vayy be symbian kullanan birine iddialı bi laf ettin.Ayrıca ben multitasking 2.0 ile gelecek demedim oldugunu bende biliyorum sadece her uygulamada kullanılmıyor uygulama direkt kapanıyor bunu söylüyorum.2.0 ile demek istedigim sisteme yeni özellik eklenecek eksiklerinin oldugunu söylememe gerek yok sanırım ve sistem sisecek agırlasacak ve bu güncellemeler arttıkça sistem daha agır olacak bu süpriz olan bisey degil.Bada suan hızlı ama bos beles menüye falan hızlı gir çık iste.Wave dehset donanımlı bir cihaz onu kabul ederim.Bu fiyata bu donanım diyenler isletim sistemini görsünler.Fiyatının düsük olmasının sebebi uygulama eksikligi olan bir os kullanması.Dedigin gibi andoroid stabil çalısıyorsa android ile kullanılması daha uygun.Ayrıca C7 bos bir model degil 680 Mhz islemciyi neyle zorladın bilemedim birde symbian^3 üzerinde...

uribaju

uribaju

Üye
senin dediğin multitasking le bzim 2.0 la çıkacak olan aynı değil senn dediğin şu an bizim telefondada var daha bahsettiğinin ne olduğunu bilmiosun. Peki hiç wave kullandınmı ?

vayy be oyun ve donanım uzmanı olan birine iddalı bi laf ettin. hergün işlemcilerle sistemlerle uğraşan biri telefonu yanlış incelicek hemde işlemciden kaynaklanan yavaşlık konusunda. 1. si telefonuna bu kadar bağlanma göklere çıkarma satınca üzülürsün ;)
2.si git ve eline bi wave al 2 dk kurcala menu geçişlerindeki hızı gör sonra hız kavramını bir daha değerlendir ;)
Kardeş sen hiç symbian3 telefonu eline almadın yada aldın kullanmadın galiba :ehe al eline bir c7 gör multitaskın alasını..Bu androidcilerin dolaşmış dillerine Symbian kasıyor ,takılıyor,donuyor bende diyorum evet symbian kasıyor donuyor takılıyor ..Dogrudur symbian os9.1 kasıyor,donuyor.Ben anladım adridciler symbian'ı os9.1 den ibaret sanıyor :ah

pasha14

pasha14

Üye

Kardeş sen hiç symbian3 telefonu eline almadın yada aldın kullanmadın galiba :ehe al eline bir c7 gör multitaskın alasını..Bu androidcilerin dolaşmış dillerine Symbian kasıyor ,takılıyor,donuyor bende diyorum evet symbian kasıyor donuyor takılıyor ..Dogrudur symbian os9.1 kasıyor,donuyor.Ben anladım adridciler symbian'ı os9.1 den ibaret sanıyor :ah

+1

Sen bu telefonu yanlış incelemişsin ben bu konuda çok kesin konuşuyorum. Benim C7 hiç kasmıyor.
Telefonumu göklere çıkartmak hakkım çünkü ; ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor. Bu yüzden satmayı düşünmüyorum. ;) :oke:
Eline güncellenmiş bir C7 al 2 dakika kurcala asıl sen hız kavramını bir daha değerlendir. ;)

eaagent

eaagent

Üye
+1

Sen bu telefonu yanlış incelemişsin ben bu konuda çok kesin konuşuyorum. Benim C7 hiç kasmıyor.
Telefonumu göklere çıkartmak hakkım çünkü ; ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor. Bu yüzden satmayı düşünmüyorum. ;) :oke:
Eline güncellenmiş bir C7 al 2 dakika kurcala asıl sen hız kavramını bir daha değerlendir. ;)

Benim mesleğim dolayısıyla ben hız kavramını senden çok çok daha iyi biliyorum ;) Benim wave imde benm ihtyaçlarımı karşılıyor susalım o zman ;) ben zaten c7 kötü demedim wave daha hzlı dedim donanımda ortada buna laf etmezsiniz heralde ;)

Multitasking'i bilmiyormuyum vayy be symbian kullanan birine iddialı bi laf ettin.Ayrıca ben multitasking 2.0 ile gelecek demedim oldugunu bende biliyorum sadece her uygulamada kullanılmıyor uygulama direkt kapanıyor bunu söylüyorum.2.0 ile demek istedigim sisteme yeni özellik eklenecek eksiklerinin oldugunu söylememe gerek yok sanırım ve sistem sisecek agırlasacak ve bu güncellemeler arttıkça sistem daha agır olacak bu süpriz olan bisey degil.Bada suan hızlı ama bos beles menüye falan hızlı gir çık iste.Wave dehset donanımlı bir cihaz onu kabul ederim.Bu fiyata bu donanım diyenler isletim sistemini görsünler.Fiyatının düsük olmasının sebebi uygulama eksikligi olan bir os kullanması.Dedigin gibi andoroid stabil çalısıyorsa android ile kullanılması daha uygun.Ayrıca C7 bos bir model degil 680 Mhz islemciyi neyle zorladın bilemedim birde symbian^3 üzerinde...
güzel kardeşim smbianında çok farkı yok şu an badadan hatta badada oyun sayısı daha fazla hd oyunlardan bahsediorum :) 2.0 la çıkacak multitasking de arkaplandaki uygulamalar geçiş yapılsada devam edecek ;) ha 2.0 la ne olur yavaşlarmı hiçbirimiz bilemeyiz :) ancak bada kullanmadan badaya laf atma çünkü farkındaysan ben symbiana kullanmışta olsam birşey demedm cihazın donanımı düşük dedim ;)

kardeş elime aldım 2 aykullandım inceleme yaptım bada 2.0 la sen görürsün multitaskingin alasını ;) symbian badaya göre yavaş kardeşim hiç konuşma al eline bak ;)

pasha14

pasha14

Üye
Tamam güzel kardeşim sana laf anlatılacağı yok. Sen telefonuna mutlusun biz mutluyuz uzatmanın alemi yok.

earlbart

Üye
Arkadaşlar sırasıyla sayayım size 5110 , 3310 , 6100i , 6630 , 6500 slide , 5800 , X2 , E71 , C3-05 , X6 , Kullandım.
Şimdi wave2 ve sonra Galaxy s kullanıyorum.
Bunların hagisi symbian bilmiyorum ama. 5800 2 sene kullandım Güncelledim format attım hafıza kartına bişeyler yükleyince sapıtıyo telefon.aynısı x6 da E71 de var. Bence artık değiştirmeli nokia symbian'ı Android gibisi yok...
Galaxy S diyorum başka bişey demiyorum...

61semih

61semih

Üye
neyın kavgasındasınızkı sanbyanın halını nokıa yonetıcılerı de farkettıkı wındowsla yenı bır ısletım sıstemlı telfonlara yonelıyor.heygidi yurdum ınsanı

uribaju

uribaju

Üye
neyın kavgasındasınızkı sanbyanın halını nokıa yonetıcılerı de farkettıkı wındowsla yenı bır ısletım sıstemlı telfonlara yonelıyor.heygidi yurdum ınsanı

senin halini kimse bilmiyo symbian a saynbyan diyen adam..

eaagent

eaagent

Üye
Sizin köy daha küçük. ;) Ben ne kullandığımı gayet iyi biliyorum paşam o yüzden tartışmanın anlamı yok.

bende hem senin ne kullandığını hemde benim ne kullandığımı biliyorum koçum farkta burda ;) eline 1 kez wave alsan anlardın ;)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
symbiyanı kullanmayı bilmeyenler konuşuyo işte yok wave ikinin kamerası daha iyimiş yok 5 cm den çok kötü çekiyomuş sen hayatında kaç defa 5 cm foto çektinki hem wavw kamerası hiçte güzel değil resimleri parlak çektiği için size güzel geliyor bide karanlıkta çok kötü çekio zaten bada daha teni çıktı uygulama yönünden çok kötü androidin çakması gibi işletim sistemi :d:
aynı takım destekler gibi fanatik ve çocuksu bir mesaj :) şu anda bahsi geçen 3sistemi de kullanıyorum en stabil olanı hiç kuşkusuz bada birde uygulama yönünden zengin olsa android oyuncak gibi kalır yanında. Müthiş hızlı ve stabil bir sistem android ve symbian gibi yormuyo telefonu wave2deki donanım ozelliklerinin bazıları symbian'da programlar vasıtasıyla elde edilebiliyor mesela mobil ap özelliğ. All share özelliği el yazısı ile yazma özelliği (gerçi bu çok kişinin işine yarayacak özellik değil)
evet c7de kötü değil kendi çapında özelliklerle dolu ancak bu konuda tartışılan wave 2 ile aynı klasman da değil

buket2

buket2

Üye
nokia c7 tercih ederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...