Nokia C7 Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
tabiiki var indirdigin oyunu usb veya bluetoothla cep telefonuna atman yeterli;)

kartal334

kartal334

Üye
Gt motor racing favori kim ne derse desin , araba tercihleri ve grafikleri bir numara , ikinci olarak NFS SHİFT grafikleri ses efektleri sağlam .

cevatsahin78

Üye
ıphone4 te bir araba oyunu vardı oyle yon tusları ile değil telefona yön verince araba dönüyordu.. Yani c7 için böyle oyunlar yokmu.. Oviden indirdim ama uzayda oynanan bir oyun normal telefona yön verince uzay gemisi dönüyor.. Bu tür kaliteli araba yarısı bilen varsa paylasırsa sevinirim....

Aynı zamanda konu acma yeri oyun istek aradım ama ben bulamadım sanırım..

emegine sağlık

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Asfalt 6 dedigin gibi oyun...
Tavsiye ederım sitede var:naughty:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
artık favorim asphalt 6 adrenalin =)

feritko

Üye
www.cepstil.com

MrExpert

MrExpert

Üye
asfalt 6 hd olabilir..

pamukk27

pamukk27

Üye
Iphone4 te bir araba oyunu vardı oyle yon tusları ile değil telefona yön verince araba dönüyordu.. Yani C7 için böyle oyunlar yokmu.. Oviden indirdim ama uzayda oynanan bir oyun normal telefona yön verince uzay gemisi dönüyor.. Bu tür kaliteli araba yarısı bilen varsa paylasırsa sevinirim....

Aynı zamanda konu acma yeri oyun istek aradım ama ben bulamadım sanırım..

war dostum asphalt 6 adrenalıne HD yı oyna bayılacaksın tawsıye edrım supper...ben severek oynuyorum oyunun sonunu gerdım ısrarla tawsıye edrm .. oyunun boyutu 251 mb cıwarı

---------- Eklendi @ 16:25:44 ---------- Yazıldı @ 16:20:50 ----------

BU DEDIGINIZ OYUNLARIN HEPSI BASTAN SONA DANDIK AGAA..OYNUYOSAN EYI BIRSEY ISTIYORSAN ASPHALT 6 ADRENALINE HD YI BUL OYNA DA SONRA WAY BE DERSIN :ehe:oke::aha:

uğur e

uğur e

Üye
pes2011

---------- Eklendi @ 23:46:31 ---------- Yazıldı @ 23:43:04 ----------

boşver arabayı falan aga takıl sen futbol:D

krm_han

Üye
nokia 701 için uyumlu güzel oyun linkleri varmıı???

oshima

Üye
arkadaşlar kastettiğin oyun nfs shift alternatif olarak da gt racing ve raging thunder 2 olabilir

Üst Alt