Nokia C7 Mİ ALİM X6 MI ? VEYA BAŞKA TEL ÖNERİLERİ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OssEgm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Mİ ALİM X6 MI ? VEYA BAŞKA TEL ÖNERİLERİ?
Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim
X6 16 GB 700 LİRA 12 TAKSİT
C7 820 LİRA 12 VEYA 8 TAKSİT KVK VE NOKİA.COM GÜVENCELİ

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Lütfen duymamış olayım. Doğru C7'ye koş, vakit kaybetme bile :)

Starsley

Kesinlikle c7 sorman hata

phoenix_

phoenix_

Üye
c7 çok iyi bir telefon.arkadaşımda var.gayet iyi

ama alabilirsen n8 al bence.aradaki fiyat farkına değiyor.

alamazsan düşünmeden c7 al.

OssEgm

Üye
    Konu Sahibi
c7 çok iyi bir telefon.arkadaşımda var.gayet iyi

ama alabilirsen n8 al bence.aradaki fiyat farkına değiyor.

alamazsan düşünmeden c7 al.

C7 nin ses kalitesi nasıl alıcağım telefondan çnkü müzik filanda dinlicm bilgin var mı ?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
ikisi arasında bir seçim olacaksa her türlü C7 nokia dışında bişi önermemi istersen: Samsung Wave II
İllaki nokia olacak dersen bu fiyata başka güzel model bilmiyorum ben C7 her türlü.

HTC'lerin fiyatları tam bilmiyorum onların modellere de en azından bir göz gezdir derim :)

t5954

Üye
E 72

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bence c7 ye bulaşma hayal kırıklıgı yaşadım 2 gün oldu biraz daha ver n8 al derim

veyso42

Üye
arkadaşlar bugün vatanda c7 aldım 714 lira world karta 5 taksitle aldım telefonu açtım ve hüsran yaşadım telefon donuyordu kendi kendine kapanıyodu götürdüm servise yazılım formatı taklarmış npacam bilmiyorum pişman oldum alırken iyi düşünnün derim bence

elifünver

Üye
merhaba.ben de telefonumu değiştirmek istiyorum.nokia C7 ,C6-01 ve X6 arasında kaldım.bir de E7 piyasada satılıyor mu ?o nasıl acaba.benim için önemli olan kamerasının iyi çekmesi,ses kalitesinin iyi olması,gürültülü ortamda dahi duyabilmeliyim, bir de ekran kalitesi.bugun nokia servisinde C7 alan bir müşteri iki gıunluk telefonunu donma sebebiyle iade etmek istedi.C de boyle sorunlar duydunuz mu acaba? aslında onu almayı düşünüyorum çünkü.teşekkür ederim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Senin aradığın telefon C6-01 bunlar boş arkadaşım Symbian^3,Multi touch Amoled ekran,Dev stereo hoparlör,8mp HD video çeken kamera,Çift Led flaş,Wifi,3G,Usb girişi(flaş bellek vs. Takarsın)Çelik kasa tasarımı akıl alan cinsten C7,X6 bunun yanında telefondan sayılmaz fiyatı 650-700 arası aklın varsa bunu alırsın.

elifünver

Üye
teşekkürler.ona daha alıcı gozle bakayım o zaman

Starsley

arkadasım 700 kusure c7 alırsan olacagı bu telefona laf yapma bıle normal fıyatı c7 nın 900 lıra adamlar ucuza yanı defolu mal verıyolar sızde bıraz daha para kazanım dıye husrana ugarım almayın sakın dıyosun tovbe tovbe

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yumusak yumruk guzel onerıde bulnmusun ama c601 ın dahılı hafızası 300 kusur mb cok az c7 de 8 gb dahılı hafıza var o yuzden fıyatı yuksek

Neverex

Üye
C7 süper telefon tavsiye ederim. :oke:

Utku

Utku

Üye
merhaba.ben de telefonumu değiştirmek istiyorum.nokia C7 ,C6-01 ve X6 arasında kaldım.bir de E7 piyasada satılıyor mu ?o nasıl acaba.benim için önemli olan kamerasının iyi çekmesi,ses kalitesinin iyi olması,gürültülü ortamda dahi duyabilmeliyim, bir de ekran kalitesi.bugun nokia servisinde C7 alan bir müşteri iki gıunluk telefonunu donma sebebiyle iade etmek istedi.C de boyle sorunlar duydunuz mu acaba? aslında onu almayı düşünüyorum çünkü.teşekkür ederim
e7 en az 1600 tl :oke:

futbol123

futbol123

Üye
c7 yada n8 al kardeşim pişman olmassın

fb168

Üye
bende nokia x6 almak istiyorum ama sorun ya da başka birşey yok gibi(internette araştırdığım kadarıyla) tavsiye eder misiniz yoksa 700 tl ye kadar başka tel modelleri tavsiye eder misiniz? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Starsley

İmkanın varsa c6-01 yada C7 al

Hooligan™

Hooligan™

Üye
c7.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt