Nokia C7 Kulaklık Girişi? problem

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Kulaklık Girişi? problem
arkadaşlar c7 kulaklık girişinde sorun mu var? Kutudan Nokia WH-102 kulaklık çıktı ama kulaklık girişine tam oturmuyor :( azcık geri çıkarınca sesi mono olarak veriyor ve girişi ileri yitmek gerekiyor. Kulaklıkla müzik dinlerken en ufak bir harekette kulaklık geri gidip ses bozuluyor :/
Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sadece ben de mi var :S

raymondx

Üye
kardeş bnde yeni aldm c7 i aynı sorunu bnde yaşıyorum ilk bşta kulaklktandr dedm ama bşka kulaklklardada aynı sorunu yaşıyorum kulaklk girişne tam oturmyr cızırtı veryor ve en ufak bişyde çıkyor deli etti beni ne yapacağm bilemyrm....:(

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tam bastirin yani benim n8de oleydi iyice oturtmalisiniz cit die ses gelmesi lazim..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende hic bi problem yok

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:allalla:

walla anladgim kadariyla arkdaslarin sorunu " kulakligin yuvaya tam oturmamasi "

:bigstar: :D

ozell91

Üye
arkadaşlar oturma yerini çok sert yapmışlar..iyice bastırın arada boşluk kalmasın

devil____boy

Üye
sert bastır ilk aldığımda benimkide öyleydi zamanla düzeldi tık diye ses gelmesi lazım tam oturması için

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen ole beyler adamlar sert yapmis dmek c7de de sert. bizm n8lerde de ole tik diye ses gelmesi lazim..korkmayn bastirin :pro:

slant1111

slant1111

Üye
aynen elinizi korkak alstrmayn bastrn :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kulaklik takmayi bilmeyenlere vermiceksin boyle aletleri :d:

imampower11

Üye
C7 nin icinden cıkan kulaklık mı fazla ses vermıyor ayarı mı var ? 5800 dan cıkan kulaklıgıda denedım oda daha dusuk ses verıyor acaba bı ayarı varda bız mı bılmıyoz yoksa c7 sesi az mı verıo ?

Utku

Utku

Üye
kulaklığı tam takamadığından olabilir mi imam :kop:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
c7den cikan kulaklik dandik bisi o yuzden az geliyo

imampower11

Üye
utku sen rahat ol kulaklıgı guzelce taktım tık sesı geldi. 2 5800 da cok ıyı ses veren bı hoparloru taktııgmda ıcınden cıkan nokıa kulaklıgından daha az verıo

Utku

Utku

Üye
ses yükseltici ve stereo var telefon ayarlarrında onlara evet de daha çok ses gelir:aman2:

imampower11

Üye
Utku kardes kb ya :D biraz sert cıktım

----------Eklendi @ 15:29:41 ---------- Yazıldı @ 15:14:30 ----------

ayarlarda stero genısletme ve ses yukseltme var actım bı faydasını goremedım :D

imampower11

Üye
gercekten 5800 gibi kalıtelı ses verıyor mu bende suan onun yarısı sesı verıyor dısardan bırı seslendıgınde cok rahat sesı anlıyorum ama 5800 da arkadasın telefonda kulaklıgı cıkarmam gerekırdı sımdı anlamadım neden ses boyle az gelıyor yada bısey mı yanlıs :S

can turhan

Üye
Adı üstünde beyler 5800 xpressmusic

SilentOne

SilentOne

Üye
beylr wh-201 yada wh-701 alın sesi görün