Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa c7 hakkında yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747
Üye
Konu Sahibi
Nokıa c7 hakkında yardım?
1. nokia c7 flash disc okuma kablosu olurmu?
2. Tüplü tv kablosu varmı?
3. Bluetooth çiftli kulaklık modelini önerebilirmisiniz?
hakan_710
Üye
1. Evet olur usb otg diye geçiyo adı CA-157 olması lazım
2. Evet var o da CA-75U
3. Kullanmadım ama BH-505 buna bi bak
pasha14
Üye
Bu dediklerinin hepsi ekstra şeyler.
Bluetooth çift kulaklıktan kastın ne ? Bluetooth kulaklık kullanmak mı istiyorsun ?
evet kendi dosya yöneticisi otomatik açılıyo. farklı bir dosya yöneticisi de kullanabilirsiniz x-plore gibi. Ayrıca kopmayalama işlemi de mevcut. Isterseniz mouse ve klavye bile bağlayabilirsiniz şahsen ben klavye çalıştıramadım ama mouse sorunsuz çalışıyo
cyber
Üye
evet dosya yöneticisinden bakıyoruz verileri istediğin gibi kopyalayabilirsin taşıyabilirsin klavye ve mouse ise belli markaları çalıştırıyo.Hatta hdd bile açabilirsin(denendi)
evet dosya yöneticisinden bakıyoruz verileri istediğin gibi kopyalayabilirsin taşıyabilirsin klavye ve mouse ise belli markaları çalıştırıyo.Hatta hdd bile açabilirsin(denendi)
Bluetooth Stereo Kulaklık diye tabir edilen modeller bunlar. Senin bütçen neye yetiyorsa onu almalısın Nokianın güzel modelleri var yok değil ama fiyatları biraz can yakabiliyor.