Nokia c7 hakkında bir soru ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furmania

furmania

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 hakkında bir soru ??
arkadaşlar size nokia c7 hakkında bir soru yöneltmek istiyorum bilen lütfen cevap yazsın c7'de s60v3 uygulamaları,oyunları,temaları v.b. şeyler c7 ye uyumlumu ve çalışırmı bilen varsa cevap versin

nonamex

Üye
Androidli cihazlara yönelirseniz oyun ve uygulama sıkıntısı çekmezsiniz. Şimdi ki Symbian cihazlarda ciddi oyun ve uygulama sıkıntısı var. Symbian artık ölü bir işletim sistemi.

fireman87

fireman87

Üye
Androidli cihazlara yönelirseniz oyun ve uygulama sıkıntısı çekmezsiniz. Şimdi ki Symbian cihazlarda ciddi oyun ve uygulama sıkıntısı var. Symbian artık ölü bir işletim sistemi.

Konuyla ne alakası var bunu sorarım size ? |-)

Evet çalıştırır, belki bi kısmı hariç .. Buda nokianın sorumsuzluğundan kaynaklanıyor.

nonamex

Üye
Konuyla ne alakası var bunu sorarım size ? |-)

Evet çalıştırır, belki bi kısmı hariç .. Buda nokianın sorumsuzluğundan kaynaklanıyor.

c7 de çalışan s60v3 uygulamasından ne hayır gelir sorarım size..

nalcam22

nalcam22

Üye
çalışmaz

graphix11

graphix11

Üye
belli mi olur nokia bu :islik

fireman87

fireman87

Üye
Ocean258

Ocean258

Üye
abı konu nokia telefonu ise hersey olabilir.. :) soruna cevap olmayacak belkı ama kurtul o telefondan bence.. androide yonel...

mustafa603

mustafa603

Üye
İmzamı okumanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çalıştırsa bile ne olacak? :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
abı konu nokia telefonu ise hersey olabilir.. :) soruna cevap olmayacak belkı ama kurtul o telefondan bence.. androide yonel...

Olur baba hemen fırlatıyorum balkondan :d:
İyice saçmaladınız bu aralar.Bahsi geçen model C7 bilmem kendinizdemisiniz :off:
Soruya gelince; çalısmaz dostum bir iki uygulama bulabilirsin belki ama fazla bisey bulamazsın S^3 uygulamaları yeter zaten...

• Beğen
Tepkiler: tayfun14
harun22

harun22

Üye
Arkadaşlar 2 sene önce bende symbian bağımlısıydım. Nihayetinde n79 aldım. 2 senedir telefondan çektiğim sıkıntı bitmedi. Hala uygulama kuramıyorum. Kendi uygulamaları olsa bile. Benim diyeceğim symbianda büyük bi devrim olmadıkça artık onu almak parayı çöpe atmaktır. Nokia da symbiandan kurtulmadıkça nokia almakta öyle.

• Beğen
Tepkiler: mustafa603

kozgit

Üye
bende c7 var s60v3 ün bazı uygulamalarını çalıştırıyo. android piyasadaki en iyi işletim sistemi diyecek yok ama symbian 3 de çok iyi c7 i de donma denen şey yok açın bakın videosu var maxicep de tam 45 uygulama birden açıkken sorunsuz çalışıyo. nokia kötü olabilir symbian da kötü olabilir ama c7 istisna bence ayrıca symbian 3 de harika uygulama sorunu da yok c7 nin tüm özelliklerini performans değerlendirmelerini cpu ve gpu işlemcisini (dünyanın en iyi gpu işlemcisini kullanıyo: broadcom 2727)araştırın ne demek istediğimi anlarsınız bilmeden insanları yanıltmayın...

• Beğen
Tepkiler: tayfun14 ve El~PisToLeRo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt