Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c7 hakkında bir soru ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furmania
Üye
Konu Sahibi
Nokia c7 hakkında bir soru ??
arkadaşlar size nokia c7 hakkında bir soru yöneltmek istiyorum bilen lütfen cevap yazsın c7'de s60v3 uygulamaları,oyunları,temaları v.b. şeyler c7 ye uyumlumu ve çalışırmı bilen varsa cevap versin
nonamex
Üye
Androidli cihazlara yönelirseniz oyun ve uygulama sıkıntısı çekmezsiniz. Şimdi ki Symbian cihazlarda ciddi oyun ve uygulama sıkıntısı var. Symbian artık ölü bir işletim sistemi.
Androidli cihazlara yönelirseniz oyun ve uygulama sıkıntısı çekmezsiniz. Şimdi ki Symbian cihazlarda ciddi oyun ve uygulama sıkıntısı var. Symbian artık ölü bir işletim sistemi.
Olur baba hemen fırlatıyorum balkondan İyice saçmaladınız bu aralar.Bahsi geçen model C7 bilmem kendinizdemisiniz Soruya gelince; çalısmaz dostum bir iki uygulama bulabilirsin belki ama fazla bisey bulamazsın S^3 uygulamaları yeter zaten...
harun22
Üye
Arkadaşlar 2 sene önce bende symbian bağımlısıydım. Nihayetinde n79 aldım. 2 senedir telefondan çektiğim sıkıntı bitmedi. Hala uygulama kuramıyorum. Kendi uygulamaları olsa bile. Benim diyeceğim symbianda büyük bi devrim olmadıkça artık onu almak parayı çöpe atmaktır. Nokia da symbiandan kurtulmadıkça nokia almakta öyle.
kozgit
Üye
bende c7 var s60v3 ün bazı uygulamalarını çalıştırıyo. android piyasadaki en iyi işletim sistemi diyecek yok ama symbian 3 de çok iyi c7 i de donma denen şey yok açın bakın videosu var maxicep de tam 45 uygulama birden açıkken sorunsuz çalışıyo. nokia kötü olabilir symbian da kötü olabilir ama c7 istisna bence ayrıca symbian 3 de harika uygulama sorunu da yok c7 nin tüm özelliklerini performans değerlendirmelerini cpu ve gpu işlemcisini (dünyanın en iyi gpu işlemcisini kullanıyo: broadcom 2727)araştırın ne demek istediğimi anlarsınız bilmeden insanları yanıltmayın...