Nokia C7 GPS Yer Tespiti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 GPS Yer Tespiti
Telefonuma navifirm'den Türkçe dil desteği yükledim..Turkcell modlu olan varyantı yükledim..Haritaları güncelleyip yeniden kurdum, ancak benim çok şaşırdığım nokta, GPS'de yerimi bul diyince Izmir'deki eski evimi bulması..Ben şuan Ankara'dayım..Izmirdeki evimi sokağına kadar nasıl tespit edebiliyor ? Sim kartın kayıtlı olduğu adres diye fellan sim karttan mi bilgi alıyor, bence bu imkansız..Zira bu bilgiye sim kart ile ulaşamaz..Ayrıca içinde para da yok şuan

Bu nasıl mümkün oluyor ? Aydınlatın beni, şüphelerim oluştu !

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Benim C5-03 Te De Olduydu Dediğinden Ben Başka Yerde Olmama Rağmen Evi Gösteriyordu Sonradan Düzeldiydi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnternete sürekli bağlı kaldığı zaman GPS zamanla kendi kendine güncelliyor yer bilgisini. GPS'in otomatik güncellemesini beklemeden siz de yerinizi belirleyebilirsiniz. GPS'e girin, ayarlar > Navigasyon > Ev Konumu seçeneğine dokunarak ekrana gelen seçeneklerden istediğiniz yöntemle ev konumunuzu güncelleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
C7'yi Çek te aldım, Türkiyeye döndüğümden beri Izmir'de hiç bulunmadım..GPS'i ilk kez Ankara içinde kullandım, Ovi Map 3.06'da bu olay olmazken dün yüklediğim 3.08 Beta'da bu durum oldu..Işin ilginç yanı telefon daha önce hiç görmediği bir adresi nasıl bulabilir ? Bu telefon Izmir'i görmedi hayatında daha :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt