Nokia c7 Fotograf ( Af yok diye Fotoyu kötü Ceken diyen arkadaşlar buyurun iceri)

Konu Sahibi
Arkadaş n8 e sözüm yok.
Ama c7 de cok iyi cekiyor onunda hakkını yememk lazim ama yakın cekımlerde iyi degil şahsen ben denedim

Xenon flash, 12mp Kamerası ve Autofoucusdan başka bir fark yok bence

biz burda hepimiz s^3 kullanıyoruz birbirimize destek olcak yerde köstek oluyoruz anlamadım

----------Eklendi @ 11:31:27 ---------- Yazıldı @ 11:31:02 ----------

Xenon flash, 12mp Kamerası ve Autofoucusdan başka bir fark yok bence

daha ne kaldı ?

Konu Sahibi
biz burda hepimiz s^3 kullanıyoruz birbirimize destek olcak yerde köstek oluyoruz anlamadım

----------Eklendi @ 11:31:27 ---------- Yazıldı @ 11:31:02 ----------

daha ne kaldı ?

Cok dogru söylıyorsun kardeşim destek olcagımıza köstek oluyorz

----------Eklendi @ 12:42:12 ---------- Yazıldı @ 12:41:26 ----------

<br />
<br />
zeiss optik ne oldu ?

Bir kamera icin 350 tl fark ödenmez zengin degilim cünkü

arkadaşa katılıyorum ama oda içi ve karanlık ortamlardada c7, n8le karşılaştırılabilir ama duruma göre siz karanlık bir odada masa üstünde duran bir bardağı yakından çekmeye çalışıyorsanız tabiki n8.

c7, n8i nerde tamamen döver? karanlık bir ortamda video çekmeye çalıştığınızda

Konu Sahibi

Ya benım amacım n8 i kötülemek degil sadece c7 nin kamerasina kötü diyenler icin actım böle bir konu fotolardan belli oluyor zaten herşey...

Utku

Üye
İndireyim

arkadaşlar iphonecularla ve androidcilerle zaten uğraşıyoruz bir de kendi aramızda anlaşmazlık yapmayalım sonuçta hepimiz s^3 kullanıyoruz c7 nin kamerası da n8in kamerası da mükemmel lütfen uzatmayalım öpüşün barışın

Konu Sahibi
Öpüşelim barışalım

uribaju

Üye
özellikle bayrak resmi ve gün batımı resmi çok güzel sanki dijital fotograf makinesinden çekilmiş gibi

C7 mi n8 mi camerada diyicek olursak tabiki N8 cıkar ama unutmamak lazımki C7 C6 01 de piyasadaki bi cok telefondan daha iyi cekim yapıyor 8mp yabana atılıcak bişey değil af olmaması evet bi eksiklik ama acıkcası ben cokda aramıyorum af yi bi albüm hazırlıyorum yakında biter ve paylaşırım burda cok beğeniceğinizi umuyorum

<br />
<br />
yanlış anlamada siz atla eşeği karşılaştırıyorsunuz...

raikirin

Üye
O laf gayette yanlış anlaşılıyor.Burda N8'in kamerasını kötüleyen,küçümseyen bir yorum yapan yok.Ama siz yine de telefonunuza laf söylenmiş gibi karşılaştırma içindesiniz.

Konu Sahibi
Kamerasi iyi dedigimde fotograf cekimi video cekımı c7 ile aynı