doctorrr
Üye
nokia belle Dustojnik v7.2 maxi cfw hazirlandi. yakinda ekran goruntuleri ve tanitim videosu eklenecek paylasim yapilmasi su an icin bekleyecek saygilar.

nokia belle Dustojnik v7.2 maxi cfw hazirlandi. yakinda ekran goruntuleri ve tanitim videosu eklenecek paylasim yapilmasi su an icin bekleyecek saygilar.

aynen bekliyoruz umarım kullandığım şu an ki cfw den daha göze güzel gelir teşekkürler

usta normal deadsız refurbish ile atınca oluyor bu değilmi? Recep abininkini öyle atmıştım sorunsuz. Ha bide dead atarsam garanti bunu anlıyordu ve garanti dışıydı değilmi?
Garanti Hiçbirşeyde anlamaz. Sıkıntı yok.
DustoJniK V7.2 Maxi CFW Videosu Yayınlandı.

kendisine ufak eklemeler yapıp paylaşacağım.![]()

elinize sağlık büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruzkendisine ufak eklemeler yapıp paylaşacağım.![]()
bence de çok iyi olur kırmızı olursaelinize sağlık büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz
hocam videoyu sonuna kadar izledim çok güzel olmuş sizden bir ricam ekran koruyucu da gelen saat son sürümlerde kırmızı yapılıyor yazın daha belirgin görünüyor tabi sizin içinde uygunsa o şekil ayarlasak olmaz mı