Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

blueyes42

Üye
bekliyoruz dört gözle

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yeni sürüm geliyormuş avuçlarım kaşındı ne zamandır yeni bir CFW gelmiyordu Nokia dan Güncelleme de gelmiyor sizde olmasanız Flash da unutacağız

tnrblr

Üye
arkadaşlar ben bunu flashlayamıyorum *emmc.fpsx diye bi hata veriyo yardımcı olabilirmisiniz ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
o dosyayı sileceksin flash atarken.

m...z...

m...z...

Üye
nokia belle Dustojnik v7.2 maxi cfw hazirlandi. yakinda ekran goruntuleri ve tanitim videosu eklenecek paylasim yapilmasi su an icin bekleyecek saygilar.

aynen bekliyoruz umarım kullandığım şu an ki cfw den daha göze güzel gelir teşekkürler

doctorrr

doctorrr

Üye
recep özmen in cfw sini kullanın şimdilik :D

cankaan_x

Üye
nerede kaldı bu video :off::d:

aleranol

aleranol

Üye
usta normal deadsız refurbish ile atınca oluyor bu değilmi? Recep abininkini öyle atmıştım sorunsuz. Ha bide dead atarsam garanti bunu anlıyordu ve garanti dışıydı değilmi?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
usta normal deadsız refurbish ile atınca oluyor bu değilmi? Recep abininkini öyle atmıştım sorunsuz. Ha bide dead atarsam garanti bunu anlıyordu ve garanti dışıydı değilmi?

Garanti Hiçbirşeyde anlamaz. Sıkıntı yok.

DustoJniK V7.2 Maxi CFW Videosu Yayınlandı.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
kendisine ufak eklemeler yapıp paylaşacağım. :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
kendisine ufak eklemeler yapıp paylaşacağım. :)
elinize sağlık büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz
hocam videoyu sonuna kadar izledim çok güzel olmuş sizden bir ricam ekran koruyucu da gelen saat son sürümlerde kırmızı yapılıyor yazın daha belirgin görünüyor tabi sizin içinde uygunsa o şekil ayarlasak olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: aykan59
aykan59

aykan59

Üye
elinize sağlık büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz
hocam videoyu sonuna kadar izledim çok güzel olmuş sizden bir ricam ekran koruyucu da gelen saat son sürümlerde kırmızı yapılıyor yazın daha belirgin görünüyor tabi sizin içinde uygunsa o şekil ayarlasak olmaz mı
bence de çok iyi olur kırmızı olursa

blueyes42

Üye
ne zaman olur bu eklemeler kardeş bugün yayınlarmisin

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Eklemeler yapıldı.
Yeniden Başlat Kaldırıldı.
Programlar Roma Gömüldü (Active File, BrightnessControl, Batarya, Ram Yönetici, Winrar, X-Plore1,58, ExtraButtons(Tuş Ekleme) Son versiyon, quickLang, Tap2Screen, Quick Lock)
Yeni Widgetler Eklendi.(Açık Uygulamalar, Hesap Makinesi, Rehber Haberleşme, Metin Saat(Mavi), Flip Saat(Kırmızı), Favori Apps)
Haritalar Kaldırıldı. Kullanan var kullanmayan var isteyen Nokia Storeden İndirip Kurabilir.

Bugün yarın paylaşılacak. Testlerden Geçmiştir. Ram Yüksek ve Telefon Gerçekten Hızlıdır.

Son Eklenecek : N9 PopupClock Kırmızı....(resimde Gördüğünüz gibi olacak değil mi)

blueyes42

Üye
bugun mu yarın mı olur

Üst Alt