Nokia C7 Belle Nasıl Yüklenir Kafam Karıştı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Piyanist89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle Nasıl Yüklenir Kafam Karıştı ?
Arkadaşlar herkezin dilinde dolanan belleyi en sonunda bende yüklecem bakalım anlatılan kadar güzelmi.

Sabit konuda anlatmışlar ama anlamadım çok karışık öncelikle aklıma takılanlar şuanda anna yüklü ve en son sürüm 2 gün önce güncelledim.

1) hangi programlar lazım ?
2) flash atmak gerekiyormu ve flash nedir ?
3) yüklersem sıkıntı yaşarmıyım?
4) yüklerken telefon kapanırsa veya elektrikler gidipte bilgisayar kapanırsa ne olur kendim halledebilirmiyim sorun çıkarsa ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bende bunları çok düşündüğüm için bildiğim kadarıyla yardımcı olacam ama elbette bu konulara çok net cevaplayacak uzman sayılabilir kişiler de var forumda madness kurtuluş abi vs..

1.internet ve phoenix
2.bu yapacağın işlemin adı zaten flash ama ne olduğu konusunda çok detaylı anlatım yapamam sadece bildiğim kadarıyla belle dosyalarını telefona flashlayacaksın
3.yüklersen hiç bir sıkıntı yaşamazsın bana KURTULUŞ abi teeam viver ile yükledi telefon son derece hızlı şık ve kulllanışlı.
4.o konuda pek fikrim yok ama N8 de olmayan özellik olduğu için telefonunu kendin kurtaramazsın diye biliyorum lakin hafızada anna kaldığı için yükleme esnasında sorun olursa rahatlıkla servise gönderebilirsin..

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer istersen müsait bi zamanda teamviewer dan yardım edebilirim mesaj atman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt