Arkadaşlar Arka Kapagın sağ tarafında az bi bosluk oldugunu farkettim bastırarak kapatsamda o ufak bosluk orada kalıyor bu tırnaklarn ayarını nasıl yapmam lazım o bakır metallerin oldugu tarafta ?
Zamanla Tak-Çıkart Yaparak Açılmıştır,Buna Penseyle Kendin Müdahale Et Bence Ama Daha Önce Servise Götürmende Fayda Var Ama Değiştirmiyorlar Mesela Benim 5800'ımın Kalemi Kendi Kendine Yerinden Çıkıyordu Servise Verdim Hiçbirşey Yapılmadan Geri Geldi Ama Sen Yinede Şansını Dene Servise Gönder,Cihazının Garantisi Varsa Şimdilik İdare Et Garantisi Bitince Penseyle Düzelt Piyasadaki Kapakların Çoğu Sahte Sakın Piyasadan Alma !
---------- Eklendi @ 21:22:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:49 ----------
kardeşim şimdi aklıma geldi eğer cihazının KVK garantisi varsa benim dediklerimi aynen uygula ;
1-Servise Git
2-Cihazını Servise Teslim Et
3-Arıza Notuna ; Cihazın FM Vericisi Bazen Çalışmıyor,4-5 Defa Yazılım Atıldı Fakat Sonuç Alınılamadı ve
Arka Kapagın sağ tarafında kendiliğinden az bi bosluk Oluştu
Yaz Servis Çalışanları Gidip FM Vericisi Çalışıyor mu diye bakacaklarını sanmam

4-Servisten Ayrıl
Cihazının Arka Kapağını %80 Değiştirme İhtimalleri Var Ben Konuya Başlığı Tam Okumadan Girmiştim Senin Cihazın C7 ve C7 ler FM Verici Özelliğini Arka Kapağı Sayesinde Kullanırlar Ve Sende Arka Kapağı Bahane Etmek Yerine FM Vericiyi Bahane Ederek Arka Kapağı Değiştirme Olasılığın Var,Denemeye Değer !