Nokia C7 Arka Kapak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Arka Kapak
Arkadaşlar Arka Kapagın sağ tarafında az bi bosluk oldugunu farkettim bastırarak kapatsamda o ufak bosluk orada kalıyor bu tırnaklarn ayarını nasıl yapmam lazım o bakır metallerin oldugu tarafta ?

ANIL29

ANIL29

Üye
götür servisine anlat durumu değiştirirler yeni kapakla bende de e55 vardı onda da aynı sorun vardı anlattığım gibi değiştirdile

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
değiştirilmeli kasada açık varsa

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim c6 da da aynısı vardı sağ tarafta kalkıklık vardı. pense ile içeri doğru büktüm biraz. şimdi sımsıkı :)

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Servis Ücret İster mi peki ?
Pense İle Büktüm derken nasıl yani ? :D

ANIL29

ANIL29

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar Arka Kapagın sağ tarafında az bi bosluk oldugunu farkettim bastırarak kapatsamda o ufak bosluk orada kalıyor bu tırnaklarn ayarını nasıl yapmam lazım o bakır metallerin oldugu tarafta ?

Zamanla Tak-Çıkart Yaparak Açılmıştır,Buna Penseyle Kendin Müdahale Et Bence Ama Daha Önce Servise Götürmende Fayda Var Ama Değiştirmiyorlar Mesela Benim 5800'ımın Kalemi Kendi Kendine Yerinden Çıkıyordu Servise Verdim Hiçbirşey Yapılmadan Geri Geldi Ama Sen Yinede Şansını Dene Servise Gönder,Cihazının Garantisi Varsa Şimdilik İdare Et Garantisi Bitince Penseyle Düzelt Piyasadaki Kapakların Çoğu Sahte Sakın Piyasadan Alma !

---------- Eklendi @ 21:22:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:49 ----------

kardeşim şimdi aklıma geldi eğer cihazının KVK garantisi varsa benim dediklerimi aynen uygula ;

1-Servise Git
2-Cihazını Servise Teslim Et
3-Arıza Notuna ; Cihazın FM Vericisi Bazen Çalışmıyor,4-5 Defa Yazılım Atıldı Fakat Sonuç Alınılamadı ve
Arka Kapagın sağ tarafında kendiliğinden az bi bosluk Oluştu
Yaz Servis Çalışanları Gidip FM Vericisi Çalışıyor mu diye bakacaklarını sanmam :D
4-Servisten Ayrıl :D

Cihazının Arka Kapağını %80 Değiştirme İhtimalleri Var Ben Konuya Başlığı Tam Okumadan Girmiştim Senin Cihazın C7 ve C7 ler FM Verici Özelliğini Arka Kapağı Sayesinde Kullanırlar Ve Sende Arka Kapağı Bahane Etmek Yerine FM Vericiyi Bahane Ederek Arka Kapağı Değiştirme Olasılığın Var,Denemeye Değer !

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Aman bide Sahtekar Olmayalım :D Evet işte tam o FM vericilerin oldugu yerde az bi bosluk var kapak kapanıyor ama bosluk kalıyor cok az pense ile nasıl sıkarım ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Aman bide Sahtekar Olmayalım :D Evet işte tam o FM vericilerin oldugu yerde az bi bosluk var kapak kapanıyor ama bosluk kalıyor cok az pense ile nasıl sıkarım ?

Penseyle Menseyle Uğraşma,Git Aynen Dediklerimi Uygula Eğer Değişmezse Penseyle Ayarlarsın Ama Bunun Sahtekarlıkla Bir İlgisi Yok Neticede Cihaza Sen Zarar Vermedin Kullanımdan Ötürü Bir Sorun Oluştu Ama Sen Servise Sorununu Anlattığında Cihazına Tekrardan Yazılım Yükleyip Geri Yollarlar Aslında İşlerine Gelse Yazılımda Atmazlar Nokia'dan 30-40 TL Para Alıyorlarmış Yazılım İçin Bundan Dolayı Senin Cihazına Yazılım Atarlar...

Git Ver Servise Sahtekarlık Olmaz Onlar Öyle Kaç Kişinin Canını Yakıyorlar Biliyormusun Sen ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​pense ile içeri doğru hafif bükeceksin..çok değil sonra kapak kapanmaz :)

avcitalip

avcitalip

Üye
yada ben yapamam diyorsan gidip benim dediğimi yapacaksın

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda Nereyi Bükücem Tam Olarak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
boşluk olan yeri az içeri doğru büküceksin kardeşim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​soldaki ile aynı hizaya getir yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt