nokia c7 arama geldiği zaman ekranın devre dışı kalması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asım mavzer

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 arama geldiği zaman ekranın devre dışı kalması
nokia c7 için arama geldiğinde ekranın devre dışı kalmasını sağlayacak herhangi bir ayar veya program varmı?
yani sadece arayan numara görünsün ekrandan cevaplama veya reddetme özellikleri aktif olmasın

asım mavzer

Üye
    Konu Sahibi
18 kişi bakmış bir bilen yokmu yav
birde şöyle sorayım arama geldiğinde bu telefonu cebimden çıkarırken elim değiyor ya cevap veriyor yada bekletmeye falan alıyor c7 kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdünüz

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Telefon caldıgında kulagına dayarsan direk Telefonun ekranı kapanıyor vve dokunmatık devre dışı kalıyor

slant1111

slant1111

Üye
Aynen

asım mavzer

Üye
    Konu Sahibi
mesele konuşurken değil mesele cepten çıkarırken elim değiyor ya cevap veriyor ya aramayı reddediyor çoğu zaman cebimden telefonu çıkarırken karşı tarafı meşgule düşürdüm.
yav bu nokianın düzgün bir işi olmayacakmı alta 2 tane tuş koymuşsun biri arama cevaplamak biride reddetmek için bu tuşları koyduysan hiç değilse aranma sırasında dokunmatik ekranı aktifleştirici pasifleştirici bir özellik koy ki vatandaş faydalansın

uruno

uruno

Üye
aynen dostum.

KO9

KO9

Üye
Slide answer programını yükle aramayı sürükleme yöntemiyle aç bende konuşma esnasında yanağım deyiyor ya sesi kapatıyorum ya telefonu yani böle saçma bi durum yok :)))

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
SilentOne

SilentOne

Üye
o bndede çok oluyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım cebindeyken zaten yakınlık sensöründen dolayı ekran kapalı olur sen telefonu cebinden çıkarttığın anda ekrandan tutuyorsun sanırım yukarı bir arkadaşın da dediği gibi çağrı yönetim programlarından slide answer yüklersen sanırım işin görülür

asım mavzer

Üye
    Konu Sahibi
slide answer işimi gördü sayılır. yalnız ovideki 300(6) sürümünün bir çok özelliği kısıtlı onun yerine forumda 300(4) vardı onu indirdim daha iyi oldu yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt