Nokıa c7 anna güncelleme sonrası sosyal ve nfc artı ücretsiz oyun uygulamalar açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa c7 anna güncelleme sonrası sosyal ve nfc artı ücretsiz oyun uygulamalar açılmıyor
Arkadaşlar symbian annayı bugun yükledim yükledikten sonra telefonda garip şeyler oluyor sosyal gruplar ve nfc artı oyun bu iki program açılmıyor açmak istediğimde giriyor beklıyor beklıyor ana menuye atıyor acaba bu sorunun sebebi nedir birde güncelleme sonrası eskıden yuklemiş oldugum 2 tane program vardı onları ançak telefon dilini ingilizce yaptığımda görebiliyorum telefona ingilizce dili seçerek yeniden güncelleme yaptım sorun çözüldü fakat anna ile gelen sosyal ve nfc bu programlar açılmıyor yardımlarınızı beklıyorum.

----------Eklendi @ 21:03:15 ---------- Yazıldı @ 20:53:33 ----------

yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar şuan uygulamaları kaldırdım yeniden yükledim yine aynı açılıyor ana menüye geri dönüyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Navifirm den dosyaların tamamını indirip düzgün şekilde phoenix ile yüklemeye çalış.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kısacası flahla diyor işte üst konularda mevcut

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
Sorun halen devam etmektedir arkadaşlar.

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
Neden kimse yardımcı olmuyor anna sonrası hiç böyle bir sorunla karşılaşan olmadımı ?

columbiaa_7

Üye
hacı bendede aynı sorun var bazı uygulamaları oyunları yüklemiyor tahminimce anna yazılımındaki eksikliklerden kaynaklanıyor

flyx

flyx

Üye
açılmayan sorunlu olan uygulamaları tekrar yükle arkadaşım..

SilentOne

SilentOne

Üye
oviden yazılımı tekrar yükle de ama ondan once hafıza kartını biçimlendir ve telefona soft yada hard format at ole tekrar güncelle

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
açılmayan sorunlu olan uygulamaları tekrar yükle arkadaşım..

Konu başlığında uygulamaları kaldırıp yeniden yüklediğimi yazmıştım zaten o kadarını biliyoruz.Sorun devam etmekte.

----------Eklendi @ 01:26:01 ---------- Yazıldı @ 01:25:03 ----------

Hafıza kartı yok telefona soft yada hard format atsam kesin olarak sorun düzelirmi.
oviden yazılımı tekrar yükle de ama ondan once hafıza kartını biçimlendir ve telefona soft yada hard format at ole tekrar güncelle

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
sizce hard yada soft format attıktan sonra bu sorun çözülürmü har ve soft format nasıl atılır ?

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oviden indirdiğim bazı uygulamalarda açılmıyor bu konuda ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum

SeDo_1

Üye
    Konu Sahibi
flash sonrası 2 adet anna güncellemesini yaptım şuan gayet güzel ve sorunsuz çalışmakta çözüm FLASH..

n000k

n000k

Üye
flash sonrası 2 adet anna güncellemesini yaptım şuan gayet güzel ve sorunsuz çalışmakta çözüm FLASH..
arkadaşlarda sana zeten bunu söyledi..zaten servisede götürseydin.. servistede flash atıp hangi versiyonu yüklemelerini istiyorsan onu yükleyip sana vericeklerdi.. flash yapmak bazen iyi geliyor telefona.. soğuk duş aldırmak gibi :oke:

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
bırakın su annayı belleyi yha anrodiod :D

spartuas

spartuas

Üye
*#7370 yap. Ve yazılım güncellemeden nfc ücretsiz oyun vs.vs baştan yükld sorun hallolur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
adam nasıl geri yüklerim diyo ordan fandroidçi gelin androide diyor oğlum androide geçmek isteyen yok hadi kendi bölümüne bay bay

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar bakın c7 deki sorunların sebebi güncelleme ve nokia şuan nfc nin ayarlarının yapılacağı bi anna güncellmesi yapıyodur bide b8 ile c7 arasında 4 mp fark var kamera kullanıcaksanız n8 alın c7 ye laf atmayın bizde isterdik hdmı çıkışı dimi? :D hertürlü c7 sorunuzu bana sorabilirsiniz arkadaşlar ben telefonun her şeyini biliyom 5 aydır bakmadığım yer kalmadı diyim :D bu arada nfc akıllı karlar felan onlar arsında veya cihazlar arasında hızlı bi tanıtım veya veri atımı gibi şeylerle bize hız katıyo işi kolaylaştırıyo. güncellemden sonraki uygulama sorunları ise güncellemdeki eksikten kapatıp açıyo. Size tavsiyem defenx trial var ovide onu kullanın ve ovi desteğe sorununuzu yazın güncelleyecekler belle için bişi diyemem FOREVER ANNA cıyım her sorunuzu bana mesaj olarak atın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt