Nokia c7-00 hatalı güncelleme yapıldı telefon kilitlendi acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polatoglu58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7-00 hatalı güncelleme yapıldı telefon kilitlendi acil yardım!!!
Selam arkadaşlar nokia c7-00 güncellemesini yapıyordum nokia suite yi kullanarak cihazınız yeniden başlatılacaktır diye beyaz ekran geldi bekledim başlatılmadı altta not vardı onu uyguladım telefonun bataryasını söktüm usbyi söktüm geri takıp actım simdi nokia suite telefonu görmüyor ve telefonda hicbir değişiklik yok acil yardım lazım!!!

dekor67

dekor67

Üye
ovi yi sil bılgsayardan tekrar kur telede format at duzelir kardş

----------Eklendi @ 01:35:27 ---------- Yazıldı @ 01:34:25 ----------

şunuda soyliyeyim btaryayı sok 15 takmj

----------Eklendi @ 01:36:09 ---------- Yazıldı @ 01:35:27 ----------

hç bşey yapmadan bunu dene sonra yukardakileri yap

efendisiz85

Üye
ölü yazılım at phoenixden düzelir kardeş canını sıkma :) yine de yapamazsan bi hata alırsan bilgilendir

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
nokia c7 arkadaslar nokia softwareden yazılım guncellemesını yaptım test modundayken hata verdı sımdı telımde ekran bile yok ne yapa bılırım lutfen yarrdımlarınızı beklıyorum

----------Eklendi @ 13:08:14 ---------- Yazıldı @ 13:06:06 ----------

nokia software günceleme yaparken hata olustu telımde artık ekran bile yok ne yapa bılırım lutfen acıl yardım edın

----------Eklendi @ 13:08:53 ---------- Yazıldı @ 13:08:14 ----------

nokia software günceleme yaparken hata olustu telımde artık ekran bile yok ne yapa bılırım lutfen acıl yardım edın

khytr89

khytr89

Üye
nokia c7 arkadaslar nokia softwareden yazılım guncellemesını yaptım test modundayken hata verdı sımdı telımde ekran bile yok ne yapa bılırım lutfen yarrdımlarınızı beklıyorum

----------Eklendi @ 13:08:14 ---------- Yazıldı @ 13:06:06 ----------

----------Eklendi @ 13:08:53 ---------- Yazıldı @ 13:08:14 ----------

hacı navifirmle orjinal c7 dosyalarını indir sonra phoenixle çak flashı.. bu sitede bahsettiğim herşey fazlasıyl amevcut.. hadi kolay gele ;)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bendede olmuştu C7 Anna Update yaparken. Servis anca yaptı:(

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar sorunu çözdü galibaaa, ses soluk çıkmamış 2 gündür ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt