nokia c601 wifi modem yapma

Sponsorlu Bağlantılar

rameower

Üye
    Konu Sahibi
nokia c601 wifi modem yapma
arkadaslar alt komsumda internet var benimde evimde masaustu pc var.wifi modemim yok.benim kullandigim c601 telefonun wifi si alt komsunun netini cekiyor ve ag sifresini biliyorum simdi ben telefonumla bu wifi agina baglaniyorum baglandigim bu agi telefonum yoluyla pc ye aktarip kullanabilirmiyim nokia pc suit, nokia suite v.b programlar ise yaramiyor onlar operatörden gelen neti aktariyor.JoikuSpot programida ise yaramiyor oda operator internetini kablosuz olarak yayiyor.benim istedigim komsunun wifi agina telefonumla baglanip bu baglantiyi pc ye aktarip pc de kullanma.bi nevi cep telefonumu wifi modem yapmak istiyorum yardim pls.

• Beğen
Tepkiler: akçatlı

mert41994

mert41994

Üye
bunu alet almadan yapamazsın. En güzeli wifi yükseltici var onu tak bilgisayara wifi'ı çeker. Tabi bildiğim kadarıyla çok net emin değilim alacağın yere de bir sor.

rameower

Üye
    Konu Sahibi
bazi telefonlarda oluyo

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
bende usby takinca nokia suit vb seyker geliyo onun yaninda tel modem olarak kullan var belki ise yarar onu tikla ve mobil verin kapali olsun VIFI ile baglan olmassa kontor gidebilir (benim telde -8 tl oldugu icin bu kadar net konusuyorum gitse gitse 1-2 tl gider)

Metin MF

Metin MF

Üye
10 tlye wifi adaptörü satılıyor kardeşim, uğraşma boşuna.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Wifi güçlendirici al başka yolu yok :locked: