Nokia c601 iyi bir seçim mi?

İdeos x5 veya gio doğru tercih olucaktır.

Elektr0

Üye
Her imparatorluk bir gün mutlaka yıkılır gençler bunu sakın unutmayın...!!! Eğer yıkılmasaydı şuan dünya bizimdi ve nokıa diye birşey belkide hiç olmayacaktı ...

Konu Sahibi
Evet Nokia'nın symbian'a desteği keseceği yönde duyumlar aldım.Ama niye destek vermeyeceği bir sistemi yeni serilere kurdu burası kafa karıştırıcı.C601 android kullansaydı çok güzel işler çıkartı.Birde fiyat kafamı kurcalamaya başladı destek yok neden bize artık ömrü bitmek üzere olan bir sistemi bu fiyata satıyor kızdım şimdi bu işe.Marka olayına gelince Nokia'nin dünya devi olmadığını Türkler hariç herkez biliyor sadece isim yapmış ve ismi yeri geldiğinde kullanmasını biliyor.Kalite adı altında insanlara pahalı cihazlar satmak gerçekten biz bunu hak ediyoruz.

pRime.

Üye
Fiyatı gayet uygun c6-01'in ayrıca o kaliteli sandığınız cihazlardan çok daha kaliteli

nonamex

Üye

Nokia Symbian'ı Accenture diye bir şirkete devretti, Accenture'de 2016'ya kadar Symbian'lı cihazlara güncelleme yayınlayacak..

Güncelleme dışında Symbian'ın kullanım oranı hızla düşüyor zaten, bu yüzden oyun ve uygulama konusunda geliştiricilerden pek destek almıyor.

Konu Sahibi
Bu ne sorumsuzluk.Bu kadarına da pes artık Nokia!

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu ne sorumsuzluk.Bu kadarına da pes artık Nokia!
Sadece 2016'ya kadar Symbian'ın yazılımlarını başka bir firma yönetecek Nokia şak diye fişini çekmiyor ki gene oyunlar uygulamalar geliyor ki gelmese ne yazar ? Şuankiler fazlasıyla yeterli zaten 5 yaşında çocuk değilsin telefonu sadece oyun için alacağını sanmıyorum herşeyden yeteri kadar var ve dünyanın en iyi 2 ekranından birine sahip(clear black display amoled ekran) diğeri de Super Amoled o da Samsung'da mevcut. Her zaman telefonun donanım özelliklerine bakman daha yerinde olur yazılım sonra gelmeli. Son olarak 599 tl civarına bundan alabileceğin daha iyi bir telefon yok. Yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım.

akondd

Üye
ideos x5 al kesinlikle memnun kalacaksın

61semih

Üye
arkadaslar telefondakı oyunları kucumsemenısı anlamıyorum.oyun pıyasasından haberınız yoksa yorum yapmayın.senın daha ısmını bılmedıgın telefon odaklı oyun sırketı kac mılyon dolara satıldı bılıyormusunuz.coluk cocuk ısı dıyıp kucumsemeyın oyun işini

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefondaki oyunları küçükmsemiyorum psp'yi sollamalarına az kaldı zaten ama kusura bakma telefonu sadece oyun aracı olarak görenlere çoluk çocuk demem çok da garipsencek bir durum değil.

n95 e kimse 300tl vermez bendeki n97 yi 300-350tl ye alıyorlar

Telefondaki oyunları küçükmsemiyorum psp'yi sollamalarına az kaldı zaten ama kusura bakma telefonu sadece oyun aracı olarak görenlere çoluk çocuk demem çok da garipsencek bir durum değil.

Herşey oyundan ibaret değil uygulamalar ve arayüzler çok kullanışlı ayrıca o kadar para verdikten sonra illaki istediğim kadar oyunda olucak uygulamada.

61semih

Üye
Herşey oyundan ibaret değil uygulamalar ve arayüzler çok kullanışlı ayrıca o kadar para verdikten sonra illaki istediğim kadar oyunda olucak uygulamada.
e yanı ben 600 tl vereyım ama bıyerde ordugum bos zamanlarımda zaman gecırmek ıcın oynıyacagım oyunları calıstırmasın telefonum.varmı boyle bırsey.ha tamam bır kısı ıcın oyun uygulama onemlı olmaz kamerası daha onemlıdır onun ıcın veya vıdeo cekımı ıyı olmalıdır saygı duyarım ama arkadasın mantıkla vıdeo onemlı dıyenlerede ''ne o kısa metraj fılm mı cekeceksın''dıyıp kucumsenebılır.

Tepkiler: onurgunay35 ve nonamex

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Demek istediğim gayet net anlaşıldı da konu saçma sapan yerlere çekilmeye başlandı. Ya da hala daha anlaşılmadıysa önceki yorumlarıma bakın sevgili üyeler ve iyi forumlar

Dediğini anladık bizde ona göre cevap verdik sanada iyi formlar

Tepkiler: 61semih
Symbian geçti gitti bitti bitiyor
Android al alacaksın AF olmayan kameradan hayır gelmez zaten
İdeos X5 e bakmanı öneririm fiyat perfonmas kralı diye geçiyor o seni daha memnun edicektir

----------Eklendi @ 10:09:09 ---------- Yazıldı @ 10:08:36 ----------

N95 e 400 tl veren bile gördüm kesinlikle parasını hakediyor