Nokia C6 veya s60v5 Uzmanları Baksın Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarisOzanDincer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 veya s60v5 Uzmanları Baksın Lütfen
Nokia C6 telefonum var. Zamanında çok hızlı diye aldım fakat 5800 kadar bile hızlı değil. Telefondaki tüm gereksiz dosyaları siliyorum. tek bir uygulama yüklü oda x-plorer . Telefonumun Telefon hafızasını en yüksek miktarda tutarar Ram'ini attırmak ve Rom 'unu sıfırlamak istiyorum. Bunun için yüklerken lisansta sorun cıkarmıyacak programlar önerirmisiniz nasıl yapılacağı hakkında bilgiler vererek.
Google'ı talan ettim yine yok. Aradığım bi çok uygulama ve programıda burdan buldum en sonunda dayanamayıp açayım dedim.
Şimdiden Teşekkürler ..

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
merhaba kardeş....
öncelikle telefonunun içindeki rehber resimler müzik gibi dosyalarını bilgisayarına kopyala yedek al
ardından hafıza kartını biçimlendir ama telefonda biçimlendir
sonra telefonuna hard format at bunu google arayarak bulabilirsin basit bir işlem
şimdi telefonun alıngığı ilk güne döndü yani tamamaen boş....
gelelim programlara
telefonun hack siz olduğu için sistem temizleme ve hafıza temizleme programlarını çok az bulabilirsin
sana önereceğim sertifika istemeden kullanabileceğin programlar aşagıdaki linkte mevcut indir kur sertifika istemez
umarım işine yarar
UNUTMADAN telefona kurduğun her program ve uygulamayı sadece HAFIZA KARTINA yükle
öyle her bulduğunuda yükleme hafıza kartınada yüklesen telefon işlemleri hafıza kartından çektiği için yine zorlanır
yüklemek istediğin programları iyi araştır yükleyip beğenmezsin kaldırırsın yine sisteme artık dosya kalır onlarıda temizleyemezsin
çünki telefonun HACK siz

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
kardeş tam senlik programloarı söylüyorum sana
x-clear =x clear gereksiz dosyaları siler resimlerine,müziklerine hiç dokunmaz. neleri silr dersen örneğin sn nettte dolaşırken tarayıcı otomatik olarak sitelerdeki tüm resimleri küçültüp kaydeder bu programda bunları bulup siler telefonun sistem dosyalarına hiç dokunmaz
ram blow = ram blow ram ını temizleyip açık olup senin göremediğin programları kapatır senin gerçekten çok işene yarar
sertifika mevzusuna gelince forumda anlatım var opda.cn die bi siteden alıyosun bir programla setifika ve uygulamayı birleştiriyosun bu kadar yüklerken hiç bir sorun çıkartmıo
ve mesaj hafızasını hafıza kartına alyoksa çok kasar telefon bn çok zarar ını gördüm inşallah işine yarar anlattıklarım aynı sorunları zamnında bende yaşadım

BarisOzanDincer

Üye
    Konu Sahibi
2 nizede çok çok teşekkür ediyorum..
Zafer arkadasım linki indirip bakıcam simdi programlara.
Linkinparkmm senin dediğin programlar sanırım sertifika istiyordu ama tekrar deniyeceğim.
Bir sorum daha olucak hack li olmasının yararları sadece program yüklemektemi yoksa başka yararlarıda varmı bu konuda bilgisizim. Sanırım sistem klasörlerinide silmemizi sağlıyordu ?

Edit: Programlara baktım. Ramblow lisans sorunundan yüklenmiyor. MemoryUp yüklendi fakat açılmıyor. tıklıyorum bişey olmuyor. diğer programları test edicem yardımcı olduğunuz için cok cok sağolun =)

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
hack sorunsuz yüklemeden başka büssürü işe yarar ram pacher+ için yapılmış yüzlerce mod var bu modlarla telefonunun kullanımını kolaylaştırılabilir

BarisOzanDincer

Üye
    Konu Sahibi
Hack sayesinde telefonun şu depoladığı fakat sildirmediği sistem klasörlerini silebilirmiyiz ?
Edit: Aradım siteyi google ı falan. Sanırım c6 nın hackli versionu yok.
Yinede sorularımı yönelteyim bu konuda çok bilgisizim =)
Hacklenen telefon garantiden/sigortadan düşermi?
Gerçekten yoksa nokia c6 nın hackli versiyonu. nasıl yapabilirim? Rom u temizlemek. Hızını arttırmak. ve olabildiğince ne yüksek hafızaya sahip olmak istiyorum. X-plorer diye bi dosya programı var hafıza konusunda coğu seyi silebiliyorum onun sayesinde. Sanırım bana gerekli olan Rom u sıfırlamak ve telefonun hızını arttırmak. Öyle her uygulamayı yükleyen bi insan değilim. Telefonum ne kadar iyi olursa olsun 3-4 destek uygulamasından baska bişey yüklemem. Telefon konusunda çok takıntılıyım :D

KingoDisco

Üye
Merhabalar.

Sizin gibi 5230'da da ağırlık konusunu çekenlerdenim.Birkaç ip ucu ile gözlegörülür farklar yaratabilirsiniz.

Öncelikle mesaj hafızanız, hafıza kartı ise silerken, mesajı açarken veya cevap atarken gözle görülür ağır bir fark yaratılıyor.Benim tercihim hep Telefon Hafızasından yana.

Kurduğunuz programları telefon hafızasına kurmayın, Hafıza kartına kurun ve abartmayın..

Verilen RAM ve ROM temizleyici programları kullanabilirsiniz.İkisini de denedim

Nokia C6 FW hakkında, şu anda kendi telefonuma kurmak üzere indiriyorum.Sonuçları paylaşırım.

Ben de cepforumun yaptığı 5230 Hackini kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntısını hiç görmedim, üstüne üstlük hiçbir kasma, takılma vesaire yapmıyor.Hackli telefon kullanmak sanıldığının aksine AVANTAJLI bir olaydır.İstediğiniz programı Sertifika derdi olmadan kurabiliyorsunuz.Üstelik gereksiz dillerin hepsi temizlenmiş ve Türkçe İngilizce dışındaki diller kaldırılmış vaziyette.

Söylediğim ipuçları size faydalı olacaktır. Deneyin ve görün.

• Beğen
Tepkiler: cakir1120

BarisOzanDincer

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.. dediklerinizi zaten yapmaktayım fazlasınıda. Ama uygulamalar hack istemekte fakat Nokia C6 nın hackli versiyonu suan bulunmamakta bu yüzden hack gerektirmeyen programlar arıyorum. tekrar saolun yorumlarınız için.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Teşekkürler.. dediklerinizi zaten yapmaktayım fazlasınıda. Ama uygulamalar hack istemekte fakat Nokia C6 nın hackli versiyonu suan bulunmamakta bu yüzden hack gerektirmeyen programlar arıyorum. tekrar saolun yorumlarınız için.

kardeşim eğer istersen sana hackli c6 yazılımı yaparım zor değil bir kaç dosya hepsi okadar sende sana gönderdiğim dosyaları jaf ile yüklersin ne lisans sorunun kalır neden sistem temizleme programalrı için gereken hack sorunu kalır

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim eğer istersen sana hackli c6 yazılımı yaparım zor değil bir kaç dosya hepsi okadar sende sana gönderdiğim dosyaları jaf ile yüklersin ne lisans sorunun kalır neden sistem temizleme programalrı için gereken hack sorunu kalır

telefonunun RM kodunu ve şu an kullandığın versiyonu söyle yeter
örnek: RM-612
Version:20.0.42 gibi

• Beğen
Tepkiler: cakir1120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt