• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia C6: Tasarımıyla Mükemmelliğin Habercisi ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia C6: Tasarımıyla Mükemmelliğin Habercisi ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Nokia 2010 yılı içerisinde, C serisi kapsamında üstün özellikleri düşük fiyatlar ile kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Açıklamanın ortalıklarda dolaştığı günden bu yana seri ile ilgili birçok cihazın bilgilerinin kamuoyuna sızdırıldığı iddia edilmişti. Firma ise tasarımıyla Nokia’nın üstün satış rakamlarına sahip olan ve beğenilerin odağı N97 modeline oldukça benzeyen, Nokia C6 isimli modelini tanıttı. İşte Nokia C6 ile ilgili teknik özellikler;

• 3.2 inçlik 640 x 360 piksel çözünürlüğünde nHD ekran,
• 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ( Otomatik odaklama ve LED Flaş desteği ),
• Symbian S60 5. Sürüm işletim sistemi,
• 434 MHz hızında ARM 11 işlemcisi,
• 128 Megabayt RAM bellek,
• 240 Megabayt dahili hafıza,
• 6 GB'a kadar Micro SD kart desteği,
• A-GPS ve 802.11 b/g Wi-Fi,

( Siyah ve Beyaz renk olmak üzere iki farklı renk seceneği )

2010 yılının ikinci çeyreğinde raflardaki yerini alacak olan cihazın, fiyatının ise 220 Dolar civarlarında olması bekleniyor.

61semih

61semih

Üye
fiyat özellıkler şıklık süper

intoman

intoman

Üye
nokia iyice gerilemeye başladı artık yeni modellerinde kaliteyi arar olduk malzeme desen berbat acil olarak nokia kaliteli ve ucuz telefonlar üretmesi gerek ..

litre

litre

Üye
yav kardeşim ne anlarsınız harici klavyeden.. herşeyini dokunmatik yap ekstra Q klavyeye bence gerek yok.. ama nokıa da artık birbirinin aynı modelleri çoğoltmaya başladı sony ericsson gibi sonu yakınmı bilmem bu nokıanında???
nokıyayı almamda kullanmamda.. varsa yoksa sony ericsson.. bi coşsada şu sony ericsson nal toplatır diğerlerine ama........

zezu_5

zezu_5

Üye
iphone seminerinde iphone tanıtımını yapan sunumcunun söylediğine göre iphone 50 dolara üretiliyor toplamda.
şimdiiiii
iphone'un kullandığı ekranla nokia'nın kullandığı ekranı bi karşılaştırında görün nokianın her tüm modellerinde telefonu yatay tutun ekranın ışıklarını görebiliyorsunuz...

iphone'da görebilen varmı bu olayı???

iphone'un dokunmatiği ile nokianın tüm dokunmatik modellerine bakın??
hangisi iphone kadar ii ve işlevli??

ama yinede bu kadar ii olmasına rağmen iphone 50 dolara mal edior bu kadar ii donanımlı bi teli fakat nokianın daha beter donanımlarla donatılması ile iphone fiyatına satışı yapılıor.

sizde sorun nerde bizlerde mi yoksa nokia'da mı??

n70 - n95 8gb - n97 kullandım ve halada kullanıorm n97 4-5 aydır kullanmama rağmen 3. kez teknik servise gönderdim

tuş kilidi tuşu kırıldı , klavyesi çıktı ve şimdide kamerasında karartı olduğu için gönderdim ekstradan 3. kez şarj sorunundan dolayı göndermemde cabası bakalm telefonu sıfırı ile değiştirdikleri gibi hemen elimden çıkarıcam.

artık nokia'yı tavsiye etmiorm..............

aliçoooo

aliçoooo

Üye
yav kardeşim ne anlarsınız harici klavyeden.. herşeyini dokunmatik yap ekstra Q klavyeye bence gerek yok.. ama nokıa da artık birbirinin aynı modelleri çoğoltmaya başladı sony ericsson gibi sonu yakınmı bilmem bu nokıanında???
nokıyayı almamda kullanmamda.. varsa yoksa sony ericsson.. bi coşsada şu sony ericsson nal toplatır diğerlerine ama........
Arkadasım aynı modelleri coqaltmasının sebeni mali acıdan düzenleniyor.yni 5800 ile 5230 arasndaki dıs görnm arasnda hicbi farklılık yok(cok dktli bkrsn anlaslr tabi) c6 da 5800'ın qvert klavyeli hali olmus vede fiyatı dsk gelirli aileler için tasarlanms bir telefon ve gayette bu strateji ii..fakat nokia bu telefnda 5800 ve n97 deki qibi kaliteli seylri kullanmamstr orası ayrı tabi..Nokia diqer rakiplerini izliyor bnce ve bir anda patlama yapabilir :D Pusu qib :d:

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
5800 PGibi Sanki :hmmm

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Çok şık bir telefon, bilgilendirdiğin için saol :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
MicroSD desteği 6 mı 16 mı?

Scudrox

Scudrox

Üye
Nokia symbian belasından paçasını kurtarmadığı sürece ne özellik eklerse eklesin beş para etmez.

Eğer Iphone nun da işletim sistemi symbian olsaydı o da şimdiye kadar çoktan şapa oturmuştu.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
bu telefon 220 dolar civarı falan olmaz,yanlışlık var!

litre

litre

Üye
C serisi sony ericssona aitti X seride sony ericssona aitti.. nokıa başka seri bulamamışmı sony ericssonu taklit ediyor isim bazında... X1 ile ilk kayar klavyeli modeli çıkardı sony ericsson kendisi pazarlayamadan taklitçileri çoktaaan işi bitirdi.. yıllar önce p800lü modellerle dokunmatiği dünyaya getiren sony ericsson ne olduysa onunda işine son verdi yine taklitiler aldı başını gitti bu dokunmatik işine... sony ericsson buluşlarının arkasında dursa diğerleri nal toplardı ya neyse... hepsi sony ericsson taklitçisi bunların...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Nokiasymbianbelasındanpaçasınıkurtarmadığısüreceneözellikeklerseeklesinbeşparaetmez.

EğerIphonenundaişletimsistemisymbianolsaydıodaşimdiyekadarçoktanşapaoturmuştu.

katiliyorumarkadasim....iphonekadarozelliklivehosbirtelefonyokbence.iphone3gs1milyar400iseyariyoroyunprogramvs.n97dahapahalineiseyariyor.beniseyaradiginigormedimacikcasiopahalitelefonaodandikuygulamalaryakismiyor.Amabununsuclususymbiandenenbakkaldancikmaisletimsistemidir....nokianekadardatelefoncikarirsacikarsinsymbiamisletimsistemliyaptigisureceofirmadanhayirgelmez.cokdandiktelyapiyorlar.helekidokunmatigineyaklasmayinbileyineallahtann96n958gbfelanfenadegil...

crazyboy-212

Üye
Nokia symbian belasından paçasını kurtarmadığı sürece ne özellik eklerse eklesin beş para etmez.

Eğer Iphone nun da işletim sistemi symbian olsaydı o da şimdiye kadar çoktan şapa oturmuştu.

hocam asıl para eden işletim sistemi zaten ve gayette güzel bi işletim sistemi neyini beğenemedin acaba :S

rapman

rapman

Üye
iphone seminerinde iphone tanıtımını yapan sunumcunun söylediğine göre iphone 50 dolara üretiliyor toplamda.
şimdiiiii
iphone'un kullandığı ekranla nokia'nın kullandığı ekranı bi karşılaştırında görün nokianın her tüm modellerinde telefonu yatay tutun ekranın ışıklarını görebiliyorsunuz...

iphone'da görebilen varmı bu olayı???

iphone'un dokunmatiği ile nokianın tüm dokunmatik modellerine bakın??
hangisi iphone kadar ii ve işlevli??

ama yinede bu kadar ii olmasına rağmen iphone 50 dolara mal edior bu kadar ii donanımlı bi teli fakat nokianın daha beter donanımlarla donatılması ile iphone fiyatına satışı yapılıor.

sizde sorun nerde bizlerde mi yoksa nokia'da mı??

n70 - n95 8gb - n97 kullandım ve halada kullanıorm n97 4-5 aydır kullanmama rağmen 3. kez teknik servise gönderdim

tuş kilidi tuşu kırıldı , klavyesi çıktı ve şimdide kamerasında karartı olduğu için gönderdim ekstradan 3. kez şarj sorunundan dolayı göndermemde cabası bakalm telefonu sıfırı ile değiştirdikleri gibi hemen elimden çıkarıcam.

artık nokia'yı tavsiye etmiorm..............

N97'nin klavyesinin yerinden çıktığını da ilk senden duydum.yanlış bir biçimde kullanmandan kaynaklanmış olabilir mi ?
ayrıca benim bir tanıdığında iphone 3G'si var ve telefon servisten çıkmıyor.ne zaman telefonun nerde diye sorsam serviste diyor.her zaman bir şeyi bozuluyor ( en çokta dokunmatiği ) yani iphone o kadarda kaliteli bir telefon değil.zaten daha apple'in yaptığı 2. telefon iphone 3G.daha apple bu telefon işlerinde yeni..

--------------- Ekleme ---------------

katiliyorumarkadasim....iphonekadarozelliklivehosbirtelefonyokbence.iphone3gs1milyar400iseyariyoroyunprogramvs.n97dahapahalineiseyariyor.beniseyaradiginigormedimacikcasiopahalitelefonaodandikuygulamalaryakismiyor.Amabununsuclususymbiandenenbakkaldancikmaisletimsistemidir....nokianekadardatelefoncikarirsacikarsinsymbiamisletimsistemliyaptigisureceofirmadanhayirgelmez.cokdandiktelyapiyorlar.helekidokunmatigineyaklasmayinbileyineallahtann96n958gbfelanfenadegil...
dediklerinin yarısından birşey anlamadım.ayrıca N97 iphone'dan daha pahalı değil,iphone N97'den daha pahalı.fiyatları bir öğrende öyle konuş.

bu telefon 220 dolar civarı falan olmaz,yanlışlık var!
yurtdışında 220 dolardır.Türkiye'ye gelince 1 trilyon olur kdvlerle..

Symbian işletim sistemi %46.9’luk pazar payı ile en çok kullanılan işletim sistemi oldu.Symbian'a laf yok..ayrıca Symbian'ın yenileri çıkacak Symbian 3 falan.onlar daha da güzel olacak..
ayrıca iphone'u sattıran işletim sistemi değil;oyunları,uygulamaları,büyük ekranı,dış görünüşü ve kolay telafüz edilebilen,akılda kalıcı hoş ismidir !

zezu_5

zezu_5

Üye
N97'nin klavyesinin yerinden çıktığını da ilk senden duydum.yanlış bir biçimde kullanmandan kaynaklanmış olabilir mi ?
ayrıca benim bir tanıdığında iphone 3G'si var ve telefon servisten çıkmıyor.ne zaman telefonun nerde diye sorsam serviste diyor.her zaman bir şeyi bozuluyor ( en çokta dokunmatiği ) yani iphone o kadarda kaliteli bir telefon değil.zaten daha apple'in yaptığı 2. telefon iphone 3G.daha apple bu telefon işlerinde yeni..

arkadaşım o klavyenin nası olduğunu peki biliomusun?
klavyesi sadece bildiğin bant gibi makinenin üstüne yapıştırılıyor. videolarını arat bulursun nette n97 imalatında.

senin sölediğin yanlış biçim ne olabilir bunuda ben yeni duydum :S telefonu ben çekiç yerine kullanmıorm + ben yıllardır nokia'nın N series modellerini kullanıyorum. ben iphone çok ii demedm nokia'dan ii dedim.

tel alınacaksa ya iphone 3gs ya htc diamond hd2 yada samsung omnia 2 alınır

asi nazmi

Üye
yaa bu 220 dolara türkiyede mi satışa sunulcak, yoksa bşka ülkedemi?

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
bence 5800 daha güsel.

ahmet_uygun_1

ahmet_uygun_1

Üye
5800a çok benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt