Nokia C6 & Nokia C5 arasında seçim yapmak zorundayım yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 & Nokia C5 arasında seçim yapmak zorundayım yardım..
Sizce hangisini alayım.?

Nokia C5 = 490tl ye buldum

Nokia C6 = 630tl ye buldum.

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
ikisinide alma :)

mert_1047

mert_1047

Üye
eğer sadece ikisinden birisini düşünüyorsan c6 derim çünkü os 9.4 rel5 e sahip işletim sistewmi olarak c5 den yüksek c5-00 3.2 mp flashı çok küçük kasasını beğenmedim sen heralde c5 in şu dokunmatik olanı çıktı onu diyorsun kamerası flashsız? ben c6 derim ama ben netteki videoları filan izleyeceğim dersen ikisi de işini görmez çünkü flash desteği kısıtlı en fazla flv leri izleyebilirsin flash desteği filan diyorsan androidli bi cihaz al derim birde androidli cihazlar overclock edilebiliyor flash desteği var. ve biçok firma tarafından kullanıldığı için uygulamalar sebil:) ve yelpazesi geniş. ha bi de c6 da iki modele sahip c6-00(5mp os9.4 rel5 vs...) ve c6-01 var şuan bana kalsa illa c6 olsun diyorsan c6-01 derim 8mp symbian^3 kullanıyor 720p hd video çekiyor

werarce

werarce

Üye
illede nokia almak istiyorsan symbian3 lü bir telefon al çünkü diğerleri yetersiz kalıyor symbian3 olanlar yeterlimi dersen şimdilik yeterli ama biraz ileride yetersiz kalıcakları kesin

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
hmm cok teşekkür ederim saolun. Nokia N8 yda E7 arasında kaldım.madem öle.para cıktıda 450tl :D üstüne katıp öle bşi alırım madem.cok teşekkür ederim yorumlarnız için.

Yelomi

Üye
ikisinden biri dersen c6
ama ikiside değil derim.

06ilhan

06ilhan

Üye
biraz daha fiyat olrak cıkabilirs c7 öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt