Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52

Kardeşim ben yapamadım şu v menüyü içinden sadece bu taskmanı çıkarma gibi bi şansımız olamazmı ??

Videodaki Taskman'i diyorsanız o vMenu 1.52. Daha önce çıkarmayı denemiştim vMenu'den ancak başarılı olamamıştım.

ghostman35

Üye
evet video daki hani menü tuşuna basınca programı gösterip ortada kocaman kapatma işareti bulunan çok pratik gibi görünüyo hoşuma gitti fakat v menü programını kullammak istemiyorum o yüzden sormuştum

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
evet video daki hani menü tuşuna basınca programı gösterip ortada kocaman kapatma işareti bulunan çok pratik gibi görünüyo hoşuma gitti fakat v menü programını kullammak istemiyorum o yüzden sormuştum

Evet çok pratik. Açık programlardan istediğini ortadaki simgeye götürüp kapatıyorsun. Ayrılmıyor maalesef...

SilentOne

SilentOne

Üye
elllerine saqlık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

MOD:20 Conversations'ı Mesajlara Ekleme Modu İlk Sayfaya Eklenmiştir

ghostman35

Üye
kardeşim birde email ile ilgili bi mod yapsan c6 da email uygulamasını açamıyorum

PESSIMIST03

Üye
kardeşim birde email ile ilgili bi mod yapsan c6 da email uygulamasını açamıyorum
Nokia Messaging kullanmak istiyorsanız daha önce nasıl yapılacağını burada anlatmıştım:
Bu firmware'da nokia messaging kurduğunuzda telefonu yeniden başlatınca otomatik olarak siliniyor. Dünden beri bunu engellemenin bir yolunu arıyordum ve sonunda bir çözüm buldum sanırım. Yapmanız gerekenler:

1. Nokia Messaging programını kurun.
2. Telefonu yeniden başlatmayın.
3. Xplore ya da başka bir dosya yöneticisi ile C:\sys\bin klasörünü açın.
4. IMSPostInstall.exe dosyasını silin, taşıyın ya da adını değiştirin ama birini yapın.

Bu kadar. Artık telefonu yeniden başlattığınızda Nokia Messaging silinmeyecek.

İyi günler.

ghostman35

Üye

Arkadaşlar bende windows live programı var onu kuruyorum resimdeki gibi bi simge çıkıyo ve çok kullanışlı geliyo bana faka 4 5 gün sonra falan kendiliğinden siliniyo nedendir anlamadım Nokia Messaging bana kullanışlı gelmediği için kullanmak istemiyorum bu konuda yardım edemezmisiniz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar bende windows live programı var onu kuruyorum resimdeki gibi bi simge çıkıyo ve çok kullanışlı geliyo bana faka 4 5 gün sonra falan kendiliğinden siliniyo nedendir anlamadım Nokia Messaging bana kullanışlı gelmediği için kullanmak istemiyorum bu konuda yardım edemezmisiniz

Yardım edelim ne demek. Öncelikle bu program sadece bir hafızada çalışıyor. Mesajların hafızasını bildiğimiz gibi Ayarlardan Diğere girerek değiştirebiliyoruz. Sizde kaybolma sorunu bu hafızanın değişmesinden kaynaklanıyor. Menüde hotmail gözükürken Ayarlar>Diğere girerek hafızaya bakın. Büyük ihtimalle sizde hafıza kartına kurulmuş. Ve herhangi bir nedenden telefon hafıza kartını okuyamadığında mesajlar otomatik telefon hafızasına döner ve hotmail kaybolur. Tekrar hafızayı eski haline getirdiğinizde hotmail menüsü gelecektir. Sadece bir hafızada çalışıyor. Ve hotmail kurulumunu ilk yaparken hangi hafıza seçiliyse otomatik olarak o hafızada çalışıyor sadece.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeş yine yardımına ihtiyacım var.
Rom patcher olayını falan hallettim,modları C:private a attım daha sonra kırekli lcgxplorer 1.51 açılmadı, smart movie 4.15 in kırek dosyası yüklenemedi, daha önce yüklemiş olduğum opera 5.1 betayı açtığımda sertifika hatası verdi.Rompatcherdaki dosyaları disable yaptım, sonra C:patches ve E:patches klasörünü silip,rompatcherıda sildim fayda etmedi.Hard format attım bu modlarsız cfw bir işe yaramaz düşüncesiyle :-D aynı işlemleri belki ilkinde yanlış yapmışımdır diye tekrar sakin kafayla yaptım ama sonuç aynı.Cfw'em ise senin N97 batarya modlu firmware'in.Help me MegaMan :-)

ghostman35

Üye

Yardım edelim ne demek. Öncelikle bu program sadece bir hafızada çalışıyor. Mesajların hafızasını bildiğimiz gibi Ayarlardan Diğere girerek değiştirebiliyoruz. Sizde kaybolma sorunu bu hafızanın değişmesinden kaynaklanıyor. Menüde hotmail gözükürken Ayarlar>Diğere girerek hafızaya bakın. Büyük ihtimalle sizde hafıza kartına kurulmuş. Ve herhangi bir nedenden telefon hafıza kartını okuyamadığında mesajlar otomatik telefon hafızasına döner ve hotmail kaybolur. Tekrar hafızayı eski haline getirdiğinizde hotmail menüsü gelecektir. Sadece bir hafızada çalışıyor. Ve hotmail kurulumunu ilk yaparken hangi hafıza seçiliyse otomatik olarak o hafızada çalışıyor sadece.

dostum ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalomaniax kardeş yine yardımına ihtiyacım var.
Rom patcher olayını falan hallettim,modları C:private a attım daha sonra kırekli lcgxplorer 1.51 açılmadı, smart movie 4.15 in kırek dosyası yüklenemedi, daha önce yüklemiş olduğum opera 5.1 betayı açtığımda sertifika hatası verdi.Rompatcherdaki dosyaları disable yaptım, sonra C:patches ve E:patches klasörünü silip,rompatcherıda sildim fayda etmedi.Hard format attım bu modlarsız cfw bir işe yaramaz düşüncesiyle :-D aynı işlemleri belki ilkinde yanlış yapmışımdır diye tekrar sakin kafayla yaptım ama sonuç aynı.Cfw'em ise senin N97 batarya modlu firmware'in.Help me MegaMan :-)

Kurulumda bir hata yapmış ve installserver.exe yi entegre edememiş olabilirsin. 3 dosyayı seçip 3 ışığıda yaktıktan sonra flashlanması gerekiyor. Onun haricinde sertifika hatası alma ihtimalin yok. Alabileceğin tek hata "Bu dahili bir birleşen. Yüklenemiyor" hatasıdır. O hatanında tek çözümü sertifikan olması. Dahili bir birleşen kurulumunda yani telefonun rofs2sinde olan bir programı değiştirmek istediğinde installserver yetersiz kalır. Installserver yüklenmede tutukluk yapmış olabilir. Telefonu kapa aç. Sonucu bana yazarsın.

--------------- Ekleme ---------------

dostum ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

Ne demek :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :oke:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye

Kurulumda bir hata yapmış ve installserver.exe yi entegre edememiş olabilirsin. 3 dosyayı seçip 3 ışığıda yaktıktan sonra flashlanması gerekiyor. Onun haricinde sertifika hatası alma ihtimalin yok. Alabileceğin tek hata "Bu dahili bir birleşen. Yüklenemiyor" hatasıdır. O hatanında tek çözümü sertifikan olması. Dahili bir birleşen kurulumunda yani telefonun rofs2sinde olan bir programı değiştirmek istediğinde installserver yetersiz kalır. Installserver yüklenmede tutukluk yapmış olabilir. Telefonu kapa aç. Sonucu bana yazarsın.

Kurulumda hata yapmadım eminim.Smart movie ve xplorerdan vazgeçtim artık.Telefona bugün yine hard format attım rompatcher işlemlerini yine sırasıyla yaptım,modları gereken klasörlere yerleştirdim.Restart yaptım ama arka plandaki uygulamaların kapanması modu,ekran dönme hızı çalişmadı bu sefer.Flash atmak istemiyorum artık MegaMan

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumda hata yapmadım eminim.Smart movie ve xplorerdan vazgeçtim artık.Telefona bugün yine hard format attım rompatcher işlemlerini yine sırasıyla yaptım,modları gereken klasörlere yerleştirdim.Restart yaptım ama arka plandaki uygulamaların kapanması modu,ekran dönme hızı çalişmadı bu sefer.Flash atmak istemiyorum artık MegaMan

C6 mı N97 FW mi kullanıyorsun? Bazı modlar N97'de uyumlu değil. Çünkü ayarları tutan privatedeki txt dosya isimleri farklı.

suzunsu

suzunsu

Üye
:) emeğine sağlık yeniden

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye

C6 mı N97 FW mi kullanıyorsun? Bazı modlar N97'de uyumlu değil. Çünkü ayarları tutan privatedeki txt dosya isimleri farklı.

N97 batarya modlu olanı kullanıyorum MegaMan.Neyse canın sağolsun,Ramblow u yarım saatte bir tarama moduna aldım,idare ediyorum.Beni çok sevindiren olay yeni batarya almış gibiyim sanki,bayağı iyi gidiyor.Sana sormak istediğim tek şey, senin batarya modlu cfwlerin arasında N97 cfw nmi yoksa C6 cfw nmi daha stabil/hızlı/batarya sorunsuzdur? Hangisini önerirsin? Birde bu cfwlerdeki standart olan widgetların ana ekranda kullanılması şarjdan yermi?

Bu arada maxicepte sunrise 1.32 cfwsi alıntı yapılan,kendiside bu siteye yalandan üyecik olan nomadkıray yeni yapacağı versiyonda skyfire gibi bütün videoları açabileceğini iddia ediyor.Ben çok güldüm,sence doğruluk payı varmıdır? :-D

halojan54

Üye
dostum kolay gelsin. sana bir sorum olacaktı

MOD: 20 Conversations'ı Mesajlara Ekleme

Bu modun kurulumunu yaptım. conversations program iconu geliyor uygulamalara. fakat mesajlar kısmında bir değişiklik olmadı. normali bu mu yoksa mesajlar kısmındada bir değişiklik olması gerekiyor mu? Senin c6 v2 fw ni kullanıyorum.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
:) emeğine sağlık yeniden

Sağolasın. Güle güle kullanın :oke:

N97 batarya modlu olanı kullanıyorum MegaMan.Neyse canın sağolsun,Ramblow u yarım saatte bir tarama moduna aldım,idare ediyorum.Beni çok sevindiren olay yeni batarya almış gibiyim sanki,bayağı iyi gidiyor.Sana sormak istediğim tek şey, senin batarya modlu cfwlerin arasında N97 cfw nmi yoksa C6 cfw nmi daha stabil/hızlı/batarya sorunsuzdur? Hangisini önerirsin? Birde bu cfwlerdeki standart olan widgetların ana ekranda kullanılması şarjdan yermi?

Bu arada maxicepte sunrise 1.32 cfwsi alıntı yapılan,kendiside bu siteye yalandan üyecik olan nomadkıray yeni yapacağı versiyonda skyfire gibi bütün videoları açabileceğini iddia ediyor.Ben çok güldüm,sence doğruluk payı varmıdır? :-D

Öncelikle C6 FW mi N97 Mini FW 'mi diye sorduğunuzda benim için cevabı belli :) C6 FW. Nedeni belli. Yukardaki modlardan bazılarını N97 Mini FW'ye uygulayamadınız. Çünkü N97 Mini sistem txtleri farklı. Burda C6'nın artısı önplana çıkıyor. Bazıları 5800XM'inde *#0000# yapıp arkadaşlarına Modelde yazan N97 Mini yazısını göstermek için bile N97 Mini yükleyebiliryor. Buda N97 Mini FW'nin artısı :D Karar sana kalmış.

Standart widgetlerin şarj harcamaları düzeltilmiştir. Yer mi dersen tabikide boş ekran daha fazla dayanır widgetli ekrana göre.

Böyle birşey yapabileceğine inanıyorsa durmasın yapsın :) Nokia böylelikle telefonlarda flash player desteği için adobe'ye milyon dolarlar vermesine gerek kalmaz. Hemen işe alınır :) Apple bile iphonelarda flash desteği için adobe ile anlaşamamışken böyle basit bir fw modlamayla olabilecek iş değil

dostum kolay gelsin. sana bir sorum olacaktı

MOD: 20 Conversations'ı Mesajlara Ekleme

Bu modun kurulumunu yaptım. conversations program iconu geliyor uygulamalara. fakat mesajlar kısmında bir değişiklik olmadı. normali bu mu yoksa mesajlar kısmındada bir değişiklik olması gerekiyor mu? Senin c6 v2 fw ni kullanıyorum.

Dostum Conversation hem menüde çıkacak uygulama olarak. Hemde mesajlarda Yeni Mesaj'ın Altına Yerleşecek. Sen büyük ihtimal sadece .sis'i yükledin. İçindeki private ve resource klasörlerini C'dekilerle değiştir. O o klasörlerdeki bazı dosyaları değiştirecek. Sonra kapatıp açtığında Mesajlar menüsüne yerleşir uygulama

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
valla çokda iddialı flash konusunda.Web tarayıcıdan bütün videoların açılacağını,bugüne kadar ki en hızlı en iyi cfw olacağını, video player ve müzik çaların herşeyden farklı olacağını ve bu cfwyi aynı zamanda dailymobile da bile yayınlayacağını iddia ediyor.Bu kadar iddia ediyorsa ve açtığı konuda buna destek veren,sabırsızlıkla bekleyip dualar bile eden yüzlerce takipçisi varsa insanın aklına ulen harbiden olur mu acaba diye gelmiyor değil.Bekleyip göreceğiz :-D

Üst Alt