MegaloManiaX
Üye
Arkadaşlar c6 yüklü 5800'ım da ama , private klasörüne ulaşamıyorum , nasıl yapıcam , telefon üzerinden mi kurucam ? Bilgisayardan yapabilme şansım yok mu ?
RomPatcher kurup Patches klasöründeki Open4All.rmp dosyasını aktif edeceksin.
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
Dönebilirsin. Navifirm ile orjinal fwlerini indirip JAF'la fw atacaksın.
Tüm ışıkları kapatma modunu yükledim. Tamam bütün ışıklar söndü. Ama 'Ekran Zaman Aşımı' süresi dolduğunda ekran karardıktan sonra tıklıyorum, beyaz ışık gene yanıyor. Beyaz tuşa basınca sönüyor ama her defasında bunu yapmam mı gerekiyor? Yada bana özel birşey mi bu :/
Ve bu kamera ayarı, enCam'ın yaptığının aynısı değil mi? enCam yükledim, bu moduda yüklemelimiyim?
Beyaz ışık bug olarak kalmış olabilir. Öncelikle Bildirim Işıklarının tamamının kapalı konumda olduğundan emin ol.
Daha önce E:\Music klasörünü tarayan müzik çalara MOD 6 ile E:\Sounds klasörünü taramasını sağladım. Fakat şimdi ayrı bir sorun oluştu. Zil sesi seçerken Şarkılar klasörünün içi boş çıkıyor, sanırsam değiştirmemiz gereken başka bir yer daha var. Bilginiz var mı?
İkisi aynı anda kullanılamaz. En son attığın modu çalıştırır fw.
evet öyle bi sorun var ama önemli değil bence.
çünkü müzik çalardan istediğin şarkıya tıklayınca zil sesi olarak atayabiliyorsun zaten.
Benimde bir sorum olacak:
Telefonu kapatma tuşuna basıp ordan telefonu kilitle diyince kodu girip kilitliyorum.
Ama yeşil, kırmızı ve xpress music tuşlarının ışıkları açık kalıyor.
onu düzelten bi yama varmı aceba?
Bu tüm ışıklar kapalı modunu yüklemeyi deniyecem ama şarj fln olurken yeşil ışık yansın istiyorum.
Kısacası sadece kilitli iken 5800 daki gibi ışıklar yanmasın istiyorum ne yapmayılım ?
Maalesef telefonu kilitlediğinizde çıkan ışıkları kapatmanın bir imkanı yok.

Burası C6/N97 Entegre FW'ler için açılmış bir mod konusu. Sonuç olarak burdaki tüm modlar üzerine