Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
9 nolu modu deneyen veya tam olarak nasıl yapılacağı konusunda bilgi verebilecek olan arkadaşımız varmı?
orijinalde rehber mesajlar gibi uygulamalrda çıkışa basınca programdan çıkıyomuş gibi oluyo ama arkaplanda çalışıyolar.
arka planda çalışmalarını engellemek için yapılmış bir mod.
bunu uygulamak için rofs2 klaöründe uygun klasörüne bırakman yeterli abi....

henes_42

henes_42

Üye
orijinalde rehber mesajlar gibi uygulamalrda çıkışa basınca programdan çıkıyomuş gibi oluyo ama arkaplanda çalışıyolar.
arka planda çalışmalarını engellemek için yapılmış bir mod.
bunu uygulamak için rofs2 klaöründe uygun klasörüne bırakman yeterli abi....

Allah razı olsun kardeş, burada da yetiştin imdada, Teşekkür ediyorum. ancak senin tsunami'de bu zaten vardı yanılmıyorsam dimi

gtals

gtals

Üye
tamam güzelde şu menü dizilişinde best taskman gibi bir programla menü yü kapa demişsin bırakmışsın programı buldum menüyü kapatıyorum forbidden app diyor boşuna bir sürü program yükledim bir şeyi anlatacaksan ihtiyaç duyulacak programları da ver :@

memo326

Üye
Ben fw attım ama telefonun c sinde data die klasör var onun içinde private yada resource die alt klasör yok :S bi yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

rompatcher kurdum c2.zrp ve open4all ı da etkinleştirdim oto da yaptm ama olmadı lutfen bi yardımm ....

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
eline sağlık çok güzel anlatım teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra tekrar foruma tam geri dönüşümü yaptım. FW ve Diğer Konularıma Destek Vermeye Devam Edeceğim Arkadaşlar Bundan Önceki Sorduğunuz ve Benim Cevaplayamadığım Sorularınızı Tekrar Yazın. Aynı Gün İçerisinde Cevaplanacaktır.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
birkaçtanesi n97 ye uyumlu

muradsedat

Üye
yazan herseyi yaptım telefonum hackli n97 v22 4x4 menu calıstı fakat kilit titresimini kaldırma calısmadı neden ?

mardok

mardok

Üye
sağolasın senden başka kimse söylemiyo modları nasıl attığını

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
realdjferdy

realdjferdy

Üye
benim en büyük sorunum tam klavyede Teli Düz tutunca dik duruma geçmiyor, Yatay hoşta arabada vs. zor oluyor dikde olması laızm bunun bi modu varmıdır... saygılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
benim en büyük sorunum tam klavyede Teli Düz tutunca dik duruma geçmiyor, Yatay hoşta arabada vs. zor oluyor dikde olması laızm bunun bi modu varmıdır... saygılar

Defalarca soruldu söylendi. C6/N97 Entegre FWlerinde bu eksik mevcut ve bunu düzeltebilecek bir mod mevcut değildir.

nereharme

nereharme

Üye
Öncelikle teşekkürler emeğin için. Çok yararlı bir paylaşım olmuş. Ama nedense 8nolu 4x5 menü mod işlemini yapamadım.2 ve 10 nolu modlar gayet sorunsuz çalışıyor. kotukoylu üstadın tsunami aylin 4x4menü fw sini kullanıyorum. Yardımcı olursan sevinirim

ghostman35

Üye
Bazı Modlar c2z.rmp İstediği İçin Öncelikle Hackli Telinize RomPatcher'ı Kuralım. (Telimiz Zaten C6 FW'de hackli geliyor. Kafalar karışmasın)

RomPatcher v2.3

Sonra C2z Maker 'ı kurup çalıştırın Generate'e tıkayın. Oluşan c2z.rmp dosyasını telde E:/Patches klasörüne atalım.(Dosya E anadizine oluşur) Patches klasörü yoksa kendiniz oluşturun

C2ZMaker v1.1

RomPatcherdan Open4All.rmp'yi ve c2z.rmp'yi Aktif Edin. İkisinide Seçeneklerden Auto Yapın. Şimdi Modları Uygulamaya Başlayabiliriz.

MOD 1- Yatay Modu (Herşey Yatay Olur. Dik Tutsanız Bile)

İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Sonra Telefon Ayarlarından Ekran Dönmesini Kapalıya Ayarlayıp Telefonu Yeniden Başlatın.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10282BC4\Rules\theodore_Qwerty.rul Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 2: Tüm Telefon Işıkları Kapalı Modu

İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10282BC4\Rules\theodore_light_mkeyactions.rul Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 3: Sadece Beyaz Işık Açık Modu

İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10282BC4\Rules\theodore_light_mkeyactions.rul Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 4: Şarj Olurken Yeşil Işık Yanmasını Engelleme Modu

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10282BC4\Rules\theodore_chargerlight.rul Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 5: Orjinal 5800 & N97 Ses Codecleri

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\100012a5\DBS_10202869_RCSE_AudioCodec ve C:\\Private\100012a5\Default_21.35sub_pda_096m3a.cdec Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 6: Sadece E:\Sounds 'daki Müzikleri Tara

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\101FFCD2.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 7: Sadece E:\Music 'deki Müzikleri Tara

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\101FFCD2.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD:8 4x5 Menu İcon Dizilişi

İçindeki Resource Klasörünü C:\Resource ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.
Başlattıktan Sonra Menü'yü Bir Kereliğine Mahsus Best Taskman Gibi Bir Programla Sonlandırın. Sonra Menu Tuşuna Bastığınızda 4x5 Menunuz Açılmış Olacak

Modu Kaldırmak İçin: C:\Resource\grid Klasörünü Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 9: Çıkış'a Bastığınızda Mesajlar, Arama Kaydı, Rehber, Saat ve Takvimin Kapanması Modu (Normalde Arkaplana Atardı Çıkış Yaptığınızda. Yani Açık Kalırdı. Bu Mod Çıkışa Bastığınızda Programların Kapanmasını Sağlar)

Ne İşe Yaradığını Anlayamayanlar İçin Video

İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Eğer C:\Private\10202be9\persists\102858f2.cre Adında Bir Dosya Varsa Silin. Telefonu Yeniden Başlatın.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\102858F2.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 10: Tuş Kilidindeki Titreşimi Kaldırma Modu

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10282BC4\rules\theodore_DevLock.rul Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 11: Kamera Kalitesini Arttırma Modu

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\10282EDC.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 12: Video Kayıt Kalitesini Arttırma

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\10281872.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 13: Başlangıçta Çalan Giriş Müziğinin Sesini Arttırma

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\101F8763.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 14: Oyunlardaki Performansı ve Hızı Arttırma

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\10283344.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 15: Ekran Dönüş Hızını Arttırma

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\10282F0F.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
Detaylar İçin
TIKLAYIN

NOT: Yeni Dosyada Videos Engeli Kaldırılmıştır. Galeride Sadece Hafıza Kartınızdaki Images ve Videos Klasörlerindeki Resimler & Videolar Görüntülenecektir. Videoların Görünme Nedeni, Mod'a Videos Klasörünün Eklendiğinde RealPlayer'in Video Dosyalarını Görmemesidir. Bu Yüzden Galeride Resimlerle Birlikte Videolar da Görüntülenmeye Devam Edecektir.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\200009FE.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 17: OVI Mağazadan Herşeyi Telefonunuza Uyumlu Hale Getirme..

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\101F8731.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 18: Arama Yaparken ve Çağrı Geldiğinde Ekranın Yan Dönmesini Engelleme

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\200159ED.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

MOD 19: 4x4 Menü İcon Dizilişi

İçindeki Resource Klasörünü C:\Resource ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.
Başlattıktan Sonra Menü'yü Bir Kereliğine Mahsus Best Taskman Gibi Bir Programla Sonlandırın. Sonra Menu Tuşuna Bastığınızda 4x4 Menunuz Açılmış Olacak

Modu Kaldırmak İçin: C:\Resource\grid Klasörünü Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

Yeni Modlar Yayınlandıkça Burdan Bildirilecektir.

kardeşim kullandığın taskman programı çok hoşuma gitti programın ismi nedir acaba ??

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
teşekkürler

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Megalomaniax kardeşim verdiğin modları (telefonumda senin c6 v1 fwn var) ilk başta private klasorune kopyalayamıyordum,sonra rom patcherı yukledim ve ses codec,ekran yatay hızlandırma,oyun hızlandırıcı,yeşil ışık modlarını kopyalamayı başardım.Fakat farkettim ki artık x-plore 1.51 programı açılmıyor, olan ramblow trial oldu, C: hafızam 51 mb'dan 40 mb'a düştü.Sonra rom patcherı sildim, C:/patches klasörünü sildim fakat aynı sorunlar yine devam ediyor.Ne yapacağım bi yardım et lütfen?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler emeğin için. Çok yararlı bir paylaşım olmuş. Ama nedense 8nolu 4x5 menü mod işlemini yapamadım.2 ve 10 nolu modlar gayet sorunsuz çalışıyor. kotukoylu üstadın tsunami aylin 4x4menü fw sini kullanıyorum. Yardımcı olursan sevinirim

Modifiye fw kullanıyor olsanız bile olması gerekti. c2z.rmp dosyanızı RomPatcherdan aktif ettiğinizden ve auto başlatmaya ayarlı olduğundan emin olun. Yararı olmadıysa c2z.rmp'yi yeniden oluşturmayı deneyin.

kardeşim kullandığın taskman programı çok hoşuma gitti programın ismi nedir acaba ??

vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52

Güle güle kullanın :oke:

Megalomaniax kardeşim verdiğin modları (telefonumda senin c6 v1 fwn var) ilk başta private klasorune kopyalayamıyordum,sonra rom patcherı yukledim ve ses codec,ekran yatay hızlandırma,oyun hızlandırıcı,yeşil ışık modlarını kopyalamayı başardım.Fakat farkettim ki artık x-plore 1.51 programı açılmıyor, olan ramblow trial oldu, C: hafızam 51 mb'dan 40 mb'a düştü.Sonra rom patcherı sildim, C:/patches klasörünü sildim fakat aynı sorunlar yine devam ediyor.Ne yapacağım bi yardım et lütfen?

X-plore crackli kullanıyorsan ondan olmuştur. X-Plore kırılamıyor. 5-6 Günde bir açmamaya başlar. Çözümü ikinci simgeden bir kere programa girip çıkmak. XP-Trial yazar. Modlarla alakalı değil yani. Hafıza azaldı diyosun o dosyaları sonuçta C'ye kopyaladın havaya değil. Elbette azalma olacak telefon hafızasında. Ramblow ile ise modların hiçbir alakası yok..

ghostman35

Üye
vmenu kullanıyorum. Alternatif kayar menü. O taskman de içinde geliyor. Forumda bulabilirsin. En son sürümü vMenu 1.52

Kardeşim ben yapamadım şu v menüyü içinden sadece bu taskmanı çıkarma gibi bi şansımız olamazmı ??

Üst Alt