Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Çok güzel paylaşım :tşk:

frkndgr

Üye
birde hotmailde dene. belkide windowslive fln olduğundan deil de bağlantında bir problem olduğundan bağlanmıyordur. hotmaili sorunsuz açıyor mu?
Evet. Hotmail'de denedim ve bağlandı ancak windowslive.com ve hotmail.co.uk bağlanmıyor. Ancak sanırım microsofttan kaynaklanan bir problem zira bilgisayardaki Windows Live Mail programıyla da hotmail.co.uk'a bağlanamıyorsunuz. Ne yapalım böyle kullanacağız artık :aha: Zaten v51'e geçmeyi düşünüyorum geri :hmmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Hotmail'de denedim ve bağlandı ancak windowslive.com ve hotmail.co.uk bağlanmıyor. Ancak sanırım microsofttan kaynaklanan bir problem zira bilgisayardaki Windows Live Mail programıyla da hotmail.co.uk'a bağlanamıyorsunuz. Ne yapalım böyle kullanacağız artık :aha: Zaten v51'e geçmeyi düşünüyorum geri :hmmm

Hotmaildeki soruna birşey diyemem. Kendimde @hotmail kullanıyorum. C6 FW'deki e-posta sorunsuz çalışıyor

frkndgr

Üye
Hotmaildeki soruna birşey diyemem. Kendimde @hotmail kullanıyorum. C6 FW'deki e-posta sorunsuz çalışıyor
Doğrudur hotmail bende de çalışıyor. Neyse ben dayanamayıp xpeed'e geçtim geri zaten tıkır tıkır çalışıyor :aha: Sana da çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :d::oke:

pcwolf

pcwolf

Üye
4*5 menü modunu kullanıyorum ama telefonu yeniden başlatınca eski haline dönüyor, nasıl kalıcı olacak bu?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
4*5 menü modunu kullanıyorum ama telefonu yeniden başlatınca eski haline dönüyor, nasıl kalıcı olacak bu?

C2z.rmp autoda olmalı ve RomPatcherında oto başlatması çalışan versiyon olmalı...

pcwolf

pcwolf

Üye
C2z.rmp autoda olmalı ve RomPatcherında oto başlatması çalışan versiyon olmalı...

c2z oto ve seçili ama RomPatcherın oto başlatması çalışan versiyon kısmını anlamadım tam,yamalar otomatik olarak seçili ve aktifler.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yeni modLar yokmu ? (:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
c2z oto ve seçili ama RomPatcherın oto başlatması çalışan versiyon kısmını anlamadım tam,yamalar otomatik olarak seçili ve aktifler.

Bazı RomPatcherlar teli yeniden başlattığında rmpleri oto başlatmıyor. Seninki eğer teli başlattığında oto seçili rmpler yeşil olarak seçili oluyorsa sorun yok.

--------------- Ekleme ---------------

Yeni modLar yokmu ? (:

Yapılabilecek ve aklıma gelen bütün modlar bunlar. Aklında bir fikir varsa söyle üzerinde uğraşayım (:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yapılabilecek ve aklıma gelen bütün modlar bunlar. Aklında bir fikir varsa söyle üzerinde uğraşayım (:

Peki ya şu Alfasayısal tuştakımında yazarken Tam ekran QWERTY klavyeye geçmemesi üzerine bi mod yapılabilirmi ? Yada Tam ekran QWERTY klavyeden Alfasayısal tuştakıma geçmeme sorunu üzerine bi mod yapılamazmı ? Bu sorunu ortadan kaldırmak için ? Ben belkide yapılabilir diye düşünüyorum ? :allalla:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Peki ya şu Alfasayısal tuştakımında yazarken Tam ekran QWERTY klavyeye geçmemesi üzerine bi mod yapılabilirmi ? Yada Tam ekran QWERTY klavyeden Alfasayısal tuştakıma geçmeme sorunu üzerine bi mod yapılamazmı ? Bu sorunu ortadan kaldırmak için ? Ben belkide yapılabilir diye düşünüyorum ? :allalla:

Bu modla olabilecek birşey deil. Mod dediğin ayardır. Bizim şuan kullandığımız FW'ler N97 & C6 FW Bazlı FW'lerdir. Ve Bu Telefonların Orjinal FW'lerinde Bu Özellik Yoktur. Bu İlerde Yapılabilir Ama İhtimali Çok Zor.

Nasıl Yapılır Derseniz. Şimdi Biz FW'leri Editlerken N97 & C6 FW'lerini baz alarak 5800'a entegre ediyoruz. Bir babayiğit çıkıp 5800 Orjinal FW'sini baz alarak N97 & C6 FW Özelliklerini Entegre Edebilirse Olur. Ama Dediğim Gibi Çok Zor. Misal Veriyorum Biz Şuan N97 & C6 FW'lerini baz alarak Widgetli 5800'ı Oluşturmak İçin 1000 Dosya Değiştiriyorsak, 5800 FW'sini baz alarak 10000 dosya değiştirilmesi gerek (: Yani kolay kolay kimse sağ kulağını sağ elle tutmak varken sol elle tutmaz (:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu modla olabilecek birşey deil. Mod dediğin ayardır. Bizim şuan kullandığımız FW'ler N97 & C6 FW Bazlı FW'lerdir. Ve Bu Telefonların Orjinal FW'lerinde Bu Özellik Yoktur. Bu İlerde Yapılabilir Ama İhtimali Çok Zor.

Nasıl Yapılır Derseniz. Şimdi Biz FW'leri Editlerken N97 & C6 FW'lerini baz alarak 5800'a entegre ediyoruz. Bir babayiğit çıkıp 5800 Orjinal FW'sini baz alarak N97 & C6 FW Özelliklerini Entegre Edebilirse Olur. Ama Dediğim Gibi Çok Zor. Misal Veriyorum Biz Şuan N97 & C6 FW'lerini baz alarak Widgetli 5800'ı Oluşturmak İçin 1000 Dosya Değiştiriyorsak, 5800 FW'sini baz alarak 10000 dosya değiştirilmesi gerek (: Yani kolay kolay kimse sağ kulağını sağ elle tutmak varken sol elle tutmaz (:
Tmm teşekkürler bilgiler için :oke: Bu arada bütün maxicep gönüldaşların bayramlarını kutlarım :sarıl:

seytanazapta666

Üye
bi sorunum daha var muzik playerde kutuphaneyi yenile diyorum mp3 bulsun die ama bulmuyo kitleniyo yada uzun suruyo gece acık bıraktım bulsun die sabaha bagtıgım da tel ceraynı bitmiş kapanmıs o derece mod o0layını yaptım ama nafile hala aynı yardım ederseniz sewinirim

wagh

Üye
çok güzel paylaşım.devamını dileriz...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bi sorunum daha var muzik playerde kutuphaneyi yenile diyorum mp3 bulsun die ama bulmuyo kitleniyo yada uzun suruyo gece acık bıraktım bulsun die sabaha bagtıgım da tel ceraynı bitmiş kapanmıs o derece mod o0layını yaptım ama nafile hala aynı yardım ederseniz sewinirim

Öbür konuda sorunun yanıtlandı. Ordan takip et..

çok güzel paylaşım.devamını dileriz...

Güle güle kullanın :oke:

braveheart92

Üye
Arkadaşlar c6 yüklü 5800'ım da ama , private klasörüne ulaşamıyorum , nasıl yapıcam , telefon üzerinden mi kurucam ? Bilgisayardan yapabilme şansım yok mu ?

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Tüm ışıkları kapatma modunu yükledim. Tamam bütün ışıklar söndü. Ama 'Ekran Zaman Aşımı' süresi dolduğunda ekran karardıktan sonra tıklıyorum, beyaz ışık gene yanıyor. Beyaz tuşa basınca sönüyor ama her defasında bunu yapmam mı gerekiyor? Yada bana özel birşey mi bu :/

Ve bu kamera ayarı, enCam'ın yaptığının aynısı değil mi? enCam yükledim, bu moduda yüklemelimiyim?

arfter

arfter

Üye
Daha önce E:\Music klasörünü tarayan müzik çalara MOD 6 ile E:\Sounds klasörünü taramasını sağladım. Fakat şimdi ayrı bir sorun oluştu. Zil sesi seçerken Şarkılar klasörünün içi boş çıkıyor, sanırsam değiştirmemiz gereken başka bir yer daha var. Bilginiz var mı?

musti9191

Üye
Daha önce E:\Music klasörünü tarayan müzik çalara MOD 6 ile E:\Sounds klasörünü taramasını sağladım. Fakat şimdi ayrı bir sorun oluştu. Zil sesi seçerken Şarkılar klasörünün içi boş çıkıyor, sanırsam değiştirmemiz gereken başka bir yer daha var. Bilginiz var mı?

evet öyle bi sorun var ama önemli değil bence.
çünkü müzik çalardan istediğin şarkıya tıklayınca zil sesi olarak atayabiliyorsun zaten.

Benimde bir sorum olacak:

Telefonu kapatma tuşuna basıp ordan telefonu kilitle diyince kodu girip kilitliyorum.
Ama yeşil, kırmızı ve xpress music tuşlarının ışıkları açık kalıyor.

onu düzelten bi yama varmı aceba?

Bu tüm ışıklar kapalı modunu yüklemeyi deniyecem ama şarj fln olurken yeşil ışık yansın istiyorum.

Kısacası sadece kilitli iken 5800 daki gibi ışıklar yanmasın istiyorum ne yapmayılım ?

Üst Alt