Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

qpel

Üye
üstteki opera mobile opera mini değil onu yükleyin aynısı olsun

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yaa bide ben bişey sorucam .s.s Ben Opera Mini ' yi yüklediğim zaman neden simgesi bozuk görünüyor ? garip oluyor ? Bu resimdeki gibi olmuyor

Benimki aynen böyle oluyor ?? Bozuk ve karışık bişey .s

Nedenini bilen varmı acaba ? Nasıl çözebilirim bilen varmı acaba ?

İlki Opera Mobile İkincisi Opera Mini Arkadaşım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile symbian içindir. Symbian sistemini kullanır
Opera Mini java teller içindir. Java Sistemini Kullanır.

İkisde 5800/N97 Gibi Tellerde Uyumludur

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Opera Mobile symbian içindir. Symbian sistemini kullanır
Opera Mini java teller içindir. Java Sistemini Kullanır.

İkisde 5800/N97 Gibi Tellerde Uyumludur
Tmm teşekkürler :oke:
Bi deniyim opera mobile ' yi bi bakalım .

frkndgr

Üye
Usta benim şöyle bi sorunum var: 3,5 ve 14 numaralı modları uyguladım ve telefonu yeniden başlattım ancak telefon ekranını döndürünce telefon res atıyor kendine. 3 - 5 kez denedim aynı şey oldu ben de rompatcher'dan c2z'yi kapattım ve düzeldi ancak bu seferde yaptığım modlar geçerli olmadı sanırım. Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Usta benim şöyle bi sorunum var: 3,5 ve 14 numaralı modları uyguladım ve telefonu yeniden başlattım ancak telefon ekranını döndürünce telefon res atıyor kendine. 3 - 5 kez denedim aynı şey oldu ben de rompatcher'dan c2z'yi kapattım ve düzeldi ancak bu seferde yaptığım modlar geçerli olmadı sanırım. Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum...

5 ve 14 Numaralı Modları Kendimde Kullanıyorum. Bir Sorun Yok Şuan. 3.Moddan Emin Değilim. Ama Şöyle Birşey Var. Ordaki 3 Tane Işık Modu Var. Hepsi Kapalı, Sadece Beyaz Açık ve Şarj Işığı Kapalı. Bunlardan Sadece Birini Aktif Edebilirsin. 2 ve ya 3 nüde Attıysan Sorun Yaratabilir.

frkndgr

Üye
5 ve 14 Numaralı Modları Kendimde Kullanıyorum. Bir Sorun Yok Şuan. 3.Moddan Emin Değilim. Ama Şöyle Birşey Var. Ordaki 3 Tane Işık Modu Var. Hepsi Kapalı, Sadece Beyaz Açık ve Şarj Işığı Kapalı. Bunlardan Sadece Birini Aktif Edebilirsin. 2 ve ya 3 nüde Attıysan Sorun Yaratabilir.
Yok hocam sadece birini attım o da şarjdayken yanan yeşil ışık için olandı şimdi bir de 3'ü iptal edip deneyeceğim sonucu bildiririm.

Edit: Özür dilerim bu arada ilk mesajda 3. mod demişim 4. mod olacaktı o.
Edit2: Denedim ve yine res sorunu oldu tüm modları kaldırdım yine res sorunu oldu fakat c2z'yi kapatınca olmadı. Başka bir yerden c2z patch buldum ve şuan 3 mod da sorunsuz çalışıyor gibi.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam sadece birini attım o da şarjdayken yanan yeşil ışık için olandı şimdi bir de 3'ü iptal edip deneyeceğim sonucu bildiririm.

Edit: Özür dilerim bu arada ilk mesajda 3. mod demişim 4. mod olacaktı o.
Edit2: Denedim ve yine res sorunu oldu tüm modları kaldırdım yine res sorunu oldu fakat c2z'yi kapatınca olmadı. Başka bir yerden c2z patch buldum ve şuan 3 mod da sorunsuz çalışıyor gibi.

Tam onu diyecektim. Eski oluşturduğunuz c2z.rmp dosyaları telefonu kasar dondurur hatta res atmasına neden olur. C6 Fwleri için özel c2z.rmp dosyası oluşturmanız gerek

macy

macy

Üye
c2zi açıkken hafıza kartına girip program yüklemeye çalışırkende telefon donuyor beyaz ekranda ana ekrana dönebiliyorum noya baıp ama hiç bir işlem yapılmıyor telefona format atıp hatta yenide yükleyipte denedim yine aynısı oldu . c2z'yi kapatıpta yüklemeye kalktığımda hiçbirsorun yok ama sizinde bilginiz olsun arkadaşlar...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
c2zi açıkken hafıza kartına girip program yüklemeye çalışırkende telefon donuyor beyaz ekranda ana ekrana dönebiliyorum noya baıp ama hiç bir işlem yapılmıyor telefona format atıp hatta yenide yükleyipte denedim yine aynısı oldu . c2z'yi kapatıpta yüklemeye kalktığımda hiçbirsorun yok ama sizinde bilginiz olsun arkadaşlar...

Eski c2z.rmp ni kullanıyorsun. C2ZMaker ile bu fw için ayrı bir c2z.rmp dosyası oluştur

frkndgr

Üye
Tam onu diyecektim. Eski oluşturduğunuz c2z.rmp dosyaları telefonu kasar dondurur hatta res atmasına neden olur. C6 Fwleri için özel c2z.rmp dosyası oluşturmanız gerek
Aslına bakarsanız tam tersi bi etki oldu, c2z Maker ile yaptığım c2z patch'i sorun çıkarırken zaten daha önceden telefonumda bulunan c2z.rmp ile iyi bir sonuç aldım.

S4M!

Üye
ben yapamıyorum vallaha windows 7 var :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Aslına bakarsanız tam tersi bi etki oldu, c2z Maker ile yaptığım c2z patch'i sorun çıkarırken zaten daha önceden telefonumda bulunan c2z.rmp ile iyi bir sonuç aldım.

Hangi c2zmakeri kullandın? v1.0 hata veriyor. v.1.1 uyumlu c2z dosyasını üretiyor.

ben yapamıyorum vallaha windows 7 var :(

Neyi yapamıyorsunuz?

FW Atmayı kastediyorsanız. JAF Pkey'i uyumluluktan winxp sp3 olarak ayarlayarak go deyip devamında JAF'ı kullanarak fw atabilirsiniz. Win7 olması sorun deil :oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

frkndgr

Üye
Garip. herkes 1.0dan verim alamayıp 1.1den yaptıklarında verim aldılar. Telden tele değişiklik gösterebilir belki
Olabilir benim telefon biraz manyak :aha: Konuyla alakasız olacak belki ama şimdi de nokia messaging uygulamasını yüklüyorum ama çok geçmiyor kendiliğinden siliyor :hmmm:aha::aha:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir benim telefon biraz manyak :aha: Konuyla alakasız olacak belki ama şimdi de nokia messaging uygulamasını yüklüyorum ama çok geçmiyor kendiliğinden siliyor :hmmm:aha::aha:

Kendi Eposta programı olduğu için çakışıyor. Kendi eposta programını kullan. Nokia Messagingden daha iyi

frkndgr

Üye
Kendi Eposta programı olduğu için çakışıyor. Kendi eposta programını kullan. Nokia Messagingden daha iyi
İşte sorun da orada :hmmm kullanamıyorum zira hotmail.com dışındaki(windowslive.com, hotmail.co.uk) maillerle giriş yapmaya çalıştığımda giriş yapılamadı lütfen tekrar deneyin diyor :allalla::aha:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
İşte sorun da orada :hmmm kullanamıyorum zira hotmail.com dışındaki(windowslive.com, hotmail.co.uk) maillerle giriş yapmaya çalıştığımda giriş yapılamadı lütfen tekrar deneyin diyor :allalla::aha:

birde hotmailde dene. belkide windowslive fln olduğundan deil de bağlantında bir problem olduğundan bağlanmıyordur. hotmaili sorunsuz açıyor mu?

Üst Alt