kaptan_006
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın ama nokia telefonları tercih ediyorum...c6 nın ekranı resistif , c6-01 inde kamerada otofokus yok bu cihazları almaktansa galaxy ace modelini almak daha yerinde tercih olur
doğru ama otofokus olmaması kafamı karıştırıyortabiki c6-01 nedenmi? symbian 3 işlemci hızı + rem + kapasatif dokunmatik ekran
güzl telefon ama bunda wap yok wlan var o nası işdostum diğer markalara ön yargıyla bak ma nokia eski nokia degil , yeni nesil android işletim sistemini kullanıyo nokia rakiplerinin gerisinde şuan , galaxy ace modeli bu iki modeldende üstündür
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak buradan hangi cihazlar tavsiye ediliyor görebilirsin
wap olmazmı hocam telefonda her özellik vargüzl telefon ama bunda wap yok wlan var o nası iş
wap olmazmı hocam telefonda her özellik varşu hantal symbiandansa androidli galaxy ace alınca bana dua edeceksin valla
tmm da bu iki telefon arasında hangisi daha iyi sana göre neden?Galaxy ace'de flash yok, video çekimi kötü. Nokia al bence. Android diye diğerlerini çöpe mi atalım yani?
bu iki cihazda alınmaz tekrar söyleyeyim git android işletim sistemli galaxy ace al bu iki cihazdan da daha iyidir
tabi orası doğrukardes sen ailene bakma telefonu sen kullanacaksin onlar degil senin begenmen onemli yani
büyükler eski kafalidir nokidan baska marka bilmaedikleri icin nokia al diyorlar
ama sen kimseyi dinleme kendi beklentilerine göre cihaz al sonucta sen kullancaksin
bu telde wlan yokc6-1 daha iyi ama benden bi tavsiye:illa bu cihazlardan birini alacam demiyorsan,samsung i5510 galaxy tavsiyem.hem android işletim sistemli hem de klavyeli.
valla burada oldugu yazıyor:tabi orası doğru
--------------- Ekleme ---------------
bu telde wlan yok
wlan var cihazda c6 dan cok daha iyidirvalla burada oldugu yazıyor:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani benim hayallerimdeki telefon deil flash yok 3g yok o sitede öyle görünüyor..wlan var cihazda c6 dan cok daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?