Nokia c6 facebook uygulaması sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lafbaz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 facebook uygulaması sorunu
İyi geceler c6'yla ilgili bir sorunum daha var.telefonun kendi facebook uygulamasından facebook'a giremiyorum.Girerken şu hatayı veriyor "An unrecoverable error occurred.It might help to reboot your device." Telefona format attım olmadı yine aynı hatayı veriyor.Web'ten rahatlıkla girebiliyorum ama uygulamasından giremedim bir türlü.Yardımlarınızı bekliyorum

-starkiller-

-starkiller-

Üye
telefonun dilini ingilizce yap facebooka giriş yap sonra uygulamadan çık dili türkçe yap çalışması gerek

'Patron

'Patron

Üye
Olmassa By_Gablinin verdiği konudan yukle.Olur.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Bende C6 Kullanıyorm Face Uygulamasında Gerçektn Çok Sorn Oluyor. Arkadaşn Dediği Çalısmıyor ...!!:bigstar::ehe

fireman87

fireman87

Üye
Neden bu böyle sorun yaşıyoki ?

durukk96

Üye
arkadaslar bende c6 kullanıcısıyım By_Gablinin verdiği dosya hiçbişeye yaramıyor tel. dilini ing. yapın facebooka giriş yapın açık kalsın sonra tekrar türkçe yapın çaılışıyor şu anda girebiliyorum ben

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaslar bende c6 kullanıcısıyım By_Gablinin verdiği dosya hiçbişeye yaramıyor tel. dilini ing. yapın facebooka giriş yapın açık kalsın sonra tekrar türkçe yapın çaılışıyor şu anda girebiliyorum ben

Bu Uygulamaları Bulmadan Önce Bende Senin Yaptıklarını Yapıyodum Olmuyodu Bu Uygulamaları Yükledikten Sonra Çalıştıydı Sendekinin Sorunu Başkaymış O Zaman :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Oğuzun programı indirip denediysen bende birşey bilmiyorum.Direk suç atma bende olmuyordu Oğuzun konu sayesınde oldu.

Üst Alt