Nokia C6-01 Video oynatma

Sponsorlu Bağlantılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Video oynatma
Arkadaşlar C6-01de nasıl video oynatılır ? Film,dizi,yabancı dizileri pcden bazı programlar ile uygun ekran boyutuna çevirerek yada doğrudan atınca oynatıyor mu ? avi,mp4 desteklemesi vs hakkında bilgi verebilir misiniz ?

ismuail

ismuail

Üye
Doğrudan at kardeşim açar.bendede c6-01 var.videoları direk atıyorum açıyor.

mazlumaykal

Üye
Bu Nokia C6 01 Telefon için Adobe Flash player var mı ?

larten123

larten123

Üye
Kendi adobe flash playeri zaten var

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
peki neleri destekliyor mp4,avi,mkv vs ?

mustyaky

mustyaky

Üye
kardeş annadayken flv,avi,mp4, felan hepsini açıyoduda mkv yi bilmiyorum onuda açıyomuştur muhtemelen, ama belle gelince flash player ında sorun çıktı avi, flv yi felan açmıyor artık ama inşallah yeni güncellemeyle düzeltirler.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
kardeş annadayken flv,avi,mp4, felan hepsini açıyoduda mkv yi bilmiyorum onuda açıyomuştur muhtemelen, ama belle gelince flash player ında sorun çıktı avi, flv yi felan açmıyor artık ama inşallah yeni güncellemeyle düzeltirler.

Cihazda yeni olduğum için,bir müddet anna takılmaya karar verdim.Bu iyi oldu yeni belle gelene kadar güncellemek en iyisi gibi gözüküyor.

mert41994

mert41994

Üye
Anna'nin şarj sorunu olduğunu söylüyorlar. Ancak konuyu saptırmamak adına 640x360 boyutuna getirip filmleri izlemeni öneririm. Kalitede fark olmaz sonuçta büyük filmi de küçültecek. Yer kazanmak adına

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
700 mblık bir filmi (.avi) doğrudan attım,ama açamadım.Geçersiz video gibi bir şey çıktı.Çevirip mi atmam gerekiyor ?

larten123

larten123

Üye
Converthelper programını indir atacağın videoyu başka türe çevir öyle at

mert41994

mert41994

Üye
700 mblık bir filmi (.avi) doğrudan attım,ama açamadım.Geçersiz video gibi bir şey çıktı.Çevirip mi atmam gerekiyor ?

doğrudan atma convert et arkadaşların dediği gibi. Total Video Converter öneririm

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Birde boyutunu azaltıp,mp4 çevirerek deneyeyim.Bakalım öyle ne olacak.

bycaqal1234

Üye
link nerde

u_cosar

u_cosar

Üye
Bak avi mp4 mkv flv hepsini açar

Üst Alt