nokıa c6-01 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
nokıa c6-01 soru
arkadaşlar telefonumla video çekerken ilk çektigim videoda hiç bir hata olmuyor fakat 2 ve daha fazla videoyu çekiyorum ama izlerken video oynatılamıyor diyor sizce sebebi nedir ve sizce hafıza kartınımı biçimlendireyim yoksa telefonz format mı atayım.hafıza kartını yeni aldım 16gblik yoksa hafıza kartımı bozuk

qsaw

qsaw

Üye
eski hafıza kartında böyle bir sorun varmıydı eski hafıza katın yanındaysa bir de onla dene birde hd videoları oynatan belirli bir class hafıza kartları var class kaç ?

dekor67

dekor67

Üye
arkadasım her 2 hafızayıda bıcımlendır sorun dewam ederse baska hafıza kartıyla tekrar dene ayrıca kartın markası ne

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
class kaç bilmiyorum bide önceki hafıza kartında böyle bir sıkıntı yoktu.bu hafıza kartı hd videoyu desteklemiyormu.veya biçimlemdirsem geçer mi.

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasimmm bak oncelikle her hafiza katini tel taktigimda hic bi islem yapmadan bicimkendirmek zorundasin kiii tel karti tanisin bu oynatim meselensinde kartla ilgisi yok bnce sen bicimlendirme yapmayipta taktiysan once pc de karti yavas bicimlendir sona tele tak bcimlendir ...yine olmasa camera ayarlarini geri yukle yine olmasa fabrika ayarlarina geri don bunlar cocum olmssaa hard fomat at baktinmi bu yemiyor ozman son ve kesin cozum flasha at gayet basit ama verileni yedeklemeyi unutma ...ayrica gecmis olsunnn

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim gerçekden de bu bilgiler çok yararlı olack hafıza kartını tele takınca biçimlendirmemeştim dediklerini deneyeceğim inşallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt