Makale_Helvetia
Üye
-
Konu Sahibi
-
öyle devasa şişmeden bahsetmiyorum ama adam iki pili tuttu karşılaştırdı..benim eski pil hakikaten biraz daha kalın duruyordu.yukarıda anlattığım gibi yaptığı denemelerde de haklı olduklarını anladım.artık hologramlı piller üretilmiyormuş.bulursan da onlar bu aldığın kadar performans vermez dedi.fazla uzatmak istemedim bende yeni yıl arifesi papaz olmayalım dedim içeride hanımlar da var malumtelefona ilk pili taktığımda sallantı yoktu,bununla birlikte sallantı başladı. sorun benim pil holünde yani,pilde problem yok kesin emin oldum
sağolasın ama senin sorun kafamı karıştırdı.kullandığın ilk pilde de sallanma sorunu varsa kasada problem olabilir
her iki pilde de varsa dediğim gibi kasada sorun var.bence de yılbaşından sonra götür servise baksınlar
telefon sıfırken power sorunuyla açılmadı (swap mb ) ibaresyle anakart değişimi yapıldı. O zamandan beri farketmedim baktım kapağı açtım telefonu ters yatırdım batarya lak yere yapıştı , şişme payı olabilir mi diye sordum konu da normal değilmiş kasa sıkıntısı olabilr miş ya da bataryadan ama bataryanın ikisi de orjinal , sanırım kasadan , haftaya merkeze gittiğimde garantiye vermek mantıklı , üstelik şarj göstergesi sıkıntısı da var , (müzik,wifi) aynı anda kullandığm zamanlar oluyor , 1saat sonra batarya batarya zayıf diyor , telefonu elden bırakıyorsun gösterge fu ll gene oynuyorsun gene batarya zayıf ibaresi. Bu sorunun bataryanın şak diye yere düşmesi ile ilgili sorun ihtimali var mı diye düşünüyorum açıkçası , her iki bataryada bu sorun var.
eyvallah götüreceğim Allah izin verirse ,
bataryayı çıkarıp taktığın zaman batarya zayıf uyarısı verir normal o ful olduğundan eminsen bstaryanın yani dolu olduğunu biliyosan sorun yok o uyarıyı kafana takma sonra geçiyor
erteleme götür bence dekonu kilitlenebilir sorun çözüldü
bendeki sorunda telefonu kullanmaya başlayınca 30 dk snra pil ateş gibi oluyo + ekran da öyle oluyo bende götürüp mermerin üstüne koyuyorum buz gibı oluyo neden olabilir aşırı ısınması normalmi?
Benim tel (C6-01) ilk aldığım günden beri, yukarı aşağı hareket ettiğinde tık tık ses yapıyor. yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Kapak açıkken hafifçe salladığımda da batarya düşüyor.
bendeki sorunda telefonu kullanmaya başlayınca 30 dk snra pil ateş gibi oluyo + ekran da öyle oluyo bende götürüp mermerin üstüne koyuyorum buz gibı oluyo neden olabilir aşırı ısınması normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?