Nokia C6-01 orjinal yeni batarya sallanıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
öyle devasa şişmeden bahsetmiyorum ama adam iki pili tuttu karşılaştırdı..benim eski pil hakikaten biraz daha kalın duruyordu.yukarıda anlattığım gibi yaptığı denemelerde de haklı olduklarını anladım.artık hologramlı piller üretilmiyormuş.bulursan da onlar bu aldığın kadar performans vermez dedi.fazla uzatmak istemedim bende yeni yıl arifesi papaz olmayalım dedim içeride hanımlar da var malum telefona ilk pili taktığımda sallantı yoktu,bununla birlikte sallantı başladı. sorun benim pil holünde yani,pilde problem yok kesin emin oldum
 

o zaman üstte bir arkadaşın demiş olduğu şişme payı olarak adlandırabiliriz bu sorunu, ikna olduysanız bataryanızı güle güle kullanınız.
 
    Konu Sahibi
sağolasın ama senin sorun kafamı karıştırdı.kullandığın ilk pilde de sallanma sorunu varsa kasada problem olabilir
 
sağolasın ama senin sorun kafamı karıştırdı.kullandığın ilk pilde de sallanma sorunu varsa kasada problem olabilir

telefon sıfırken power sorunuyla açılmadı (swap mb ) ibaresyle anakart değişimi yapıldı. O zamandan beri farketmedim baktım kapağı açtım telefonu ters yatırdım batarya lak yere yapıştı , şişme payı olabilir mi diye sordum konu da normal değilmiş kasa sıkıntısı olabilr miş ya da bataryadan ama bataryanın ikisi de orjinal , sanırım kasadan , haftaya merkeze gittiğimde garantiye vermek mantıklı , üstelik şarj göstergesi sıkıntısı da var , (müzik,wifi) aynı anda kullandığm zamanlar oluyor , 1saat sonra batarya batarya zayıf diyor , telefonu elden bırakıyorsun gösterge fu ll gene oynuyorsun gene batarya zayıf ibaresi. Bu sorunun bataryanın şak diye yere düşmesi ile ilgili sorun ihtimali var mı diye düşünüyorum açıkçası , her iki bataryada bu sorun var.
 
    Konu Sahibi
her iki pilde de varsa dediğim gibi kasada sorun var.bence de yılbaşından sonra götür servise baksınlar
 

bataryayı çıkarıp taktığın zaman batarya zayıf uyarısı verir normal o ful olduğundan eminsen bstaryanın yani dolu olduğunu biliyosan sorun yok o uyarıyı kafana takma sonra geçiyor
 
bendeki sorunda telefonu kullanmaya başlayınca 30 dk snra pil ateş gibi oluyo + ekran da öyle oluyo bende götürüp mermerin üstüne koyuyorum buz gibı oluyo neden olabilir aşırı ısınması normalmi?
 


bataryayı çıkarıp taktığın zaman batarya zayıf uyarısı verir normal o ful olduğundan eminsen bstaryanın yani dolu olduğunu biliyosan sorun yok o uyarıyı kafana takma sonra geçiyor

yok batarya çıkarmadan mesela evin köşesine oturmuş wifi ile internet ve kulaklıkla müzik keyfi yapmak istiyorum takılıyorum 1saat sonra batarya zayıf . Telefonu oynamıyorum bırakıyorum birden oynadığında gene baatarya zayıf yani bataryayı bitiren bileşenleri kullanınca bu sorun çıkıyor. Hiç çubukların tek tek indiğini görmedim dahi , sinir bozucu bir durum.

- - - Eklendi - - -


erteleme götür bence de
konu kilitlenebilir sorun çözüldü

eyvallah.

- - - Eklendi - - -

bendeki sorunda telefonu kullanmaya başlayınca 30 dk snra pil ateş gibi oluyo + ekran da öyle oluyo bende götürüp mermerin üstüne koyuyorum buz gibı oluyo neden olabilir aşırı ısınması normalmi?

E72 mi kullanıyorsunuz , wifi vs telefona çok mu yükleniyorsunuz. Ben dün wifi açık telefon işlem yaparken telefonu battaniyenin altına koydum geldiğim de hafif sıcaklık sezdim sonuçta işlem yapıyor m çok ısınıyorsa servise vermelisiniz. ALLAH korusun patlar falan batarya.
 

letal

Üye
Benim tel (C6-01) ilk aldığım günden beri, yukarı aşağı hareket ettiğinde tık tık ses yapıyor. yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Kapak açıkken hafifçe salladığımda da batarya düşüyor.
 

sanırım genel bir sorun bu E72 de öyle maalesef ama garantisi varsa göstermeyi dene bence.
 
1.5 yıldır c6-01 kullanıyorum bende böyle bir sorun yok ama bendede arka kapak sallanıyodu onuda kapaktaki demirleri sıkarak hallettim
 

smh60

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede teli aldıktan 1 hafta sonra başladı bataryanın ortası göçmüş azcık benim oturmuyor kapakla heralde o yüzden
 
    Konu Sahibi
dediğim gibi eski pilde yoktu ama yeni pilde bu sorun oldu.hologramsız yeni tip bataryada bu sorun oldu..götürdüğüm yerde veleyip gevelediler normaldir eski piliniz şişme yapmış yeni pilde o yüzden boşluk kalıyor kasada..zamanla bu pil de eski pilinizin kıvamına gelecek dedi..uğraşmadım pek açıkçası çünkü pilde sorun yok gayet güzel 2 güne yakın götürüyor whatsapp açık sürekli..arkaya kağıt koydum bir de alttan elektrik bantı çektim o kadar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...