tamam kardeş ama ben annayıda aynı şekil yüklemeye götürmüştüm oraya orada yükleyemediler.İstanbul'a KVK'ya gönderdiler.Oradada aynı sürümü atıp geri göndermişlerdi.Kesin bu seferde böyle olur.
beyler galiba çoğu kişi bu sorunu alıyor ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar
beyler galiba çoğu kişi bu sorunu alıyor ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar
bendede aynı sorun var ovı suıtte kapanıyor yuklemede ve gerı acılmıyor flashtada kapanıyor gerı acılmıyor ne bıcım ıs ne lanet bellemıymıs anlamadım gıttı
kardeşim aynı sorun bende'de oldu ama bana kalırsa internet hızıyla alakalı bir şey ben kendi evimde yapamıyorum ya arkadaşta yada internet kafe'de ben sorunu öyle çözdüm... (telefon aynı kablo aynı her şey aynı tek fark internet hızı)
bütün dediklerinizi denedim ama başka bilgisayarla denemedim bide onu deniycem nolcak bakalım benim pc de 5800 dada aynı oldu yüklemenin 3. kısmında kalıyor kesilip kesilip duruyor olmuyor.