warriorofislam
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen ayarladan internteti çevrimdışı ve bütünleşik gps yap diyerlerini iptal et düzelir ama bunu yapman için oviden haritaları güncelle
Wi-fi bağlantısına öncelik vermek için hedeflerden ayarlayabilirsin. Seçenek> öncelik belirle ....Hocam çevrimdışı yaptım ama bütünleşik gps nasıl yapacağım.Haritam güncel. Bir de 2. soruma cevap verebilir misin biliyorsan ??
Hocam telefonu yeni aldım kusra bakmayın da gps konumlama nerdebn sana ozmn detaylı anlatem gps den konumlamayı bul oradan konumlama yöntemleri yardımlı gps i kapat şebeke tabanlı kapat bluetooth gps i kapat wifi ağ kapat
oradan konumlama sunucusundan konumla sunucu kullan kapat erişim noktasını kapat
sonra telefonu hatsız moda al gps e gir ayarlar internet çevrim dışı yap bunu yaptıktan sonra genele geç sonra gps i aç açık alan da 5 yada 10 dk bekle gps yolunu bulur
5 yada 10 dk mı ohabn sana ozmn detaylı anlatem gps den konumlamayı bul oradan konumlama yöntemleri yardımlı gps i kapat şebeke tabanlı kapat bluetooth gps i kapat wifi ağ kapat
oradan konumlama sunucusundan konumla sunucu kullan kapat erişim noktasını kapat
sonra telefonu hatsız moda al gps e gir ayarlar internet çevrim dışı yap bunu yaptıktan sonra genele geç sonra gps i aç açık alan da 5 yada 10 dk bekle gps yolunu bulur
3g net pakaetin varsa evet
fehmi kardeşbn sana ozmn detaylı anlatem gps den konumlamayı bul oradan konumlama yöntemleri yardımlı gps i kapat şebeke tabanlı kapat bluetooth gps i kapat wifi ağ kapat
çok teşekkür ederim arkadaşım
yine takıldığım bir yer olursa sorarım burdan.
yeni c6 aldım haritayı güncelledikten sonra haritalara bastığımda özellik desteklenmiyor diyor bu neden kaynaklanır acil yardım =_;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?