Nokia C6-01 Müzik'le ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Müzik'le ilgili
Merhaba arkadaşlar, nokia C6-01 kullanıcısıyım. Telefonuma attığım müziklerin aynı grup adı altında sıralanmalarını nasıl sağlayabilirim? Örneğin "Queen" şarkılarını atıyorum ancak, "Queen" adı altında toplanmıyorlar, bazıları "Bilinmeyen"in içine, bazıları da "albümün isimlerine göre" diziliyorlar. Ben hepsinin aynı başlıkta toplanmasını istiyorum. Bilgisayara da bağladım ancak başaramadım. Bunu yapabilmenin yolunu bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

trecool

trecool

Üye
çalma listesi falan yokmu ordan yeni çalma listesi de adını her ne istersen yap ve istesiğin şarkıları çalma listesine ekle ben en azından nokia 5230 da böyle yapıyom heralde o da böyledir

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Çalma listesini kendisi oluşturuyor ancak ben ne adını değiştirebiliyorum ne de o listedekileri başka listeye taşıyabiliyorum..

trecool

trecool

Üye
yeni çalma listesi falan eklenmiyo mu hayret benim 5230 da bile ekleniyo

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Çalma listesi ekleniyor ancak o zaman da görüntü çalma listesi olarak değişiyor, yani o bölümde "son çalınanlar, en çok çalınanlar" diye listeler de oluşuyor. Ben çalma listeleri şeklinde değil de "sanatçılar ve albümler" şeklinde sıralanmasını istiyorum. Ama oluşan bir "Queen" albümüne diğer şarkıları taşıyamıyorum.

trecool

trecool

Üye
tamam işte eklediğin çalma listesinin adını Queen yap Queen şarkılarını içine ekle Queen albümünü oluştur senin söylemiş olduğunu sen ekleyip çıkaramazsın onu zaten telefon otomatik yapıyor albüm ve sanatçı ismine göre ancak sen sanatçı yada albümün adını değiştirirsen otomatik olarak albüme ekler telefon inş anlatabilmişimdir

h_ive3

h_ive3

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim, keşke benim istediğim gibi de olabilseydi.

trecool

trecool

Üye
rica ederim..

maxirabit

maxirabit

Üye
Şarkıları ismini bilgisayardan düzenleyip,telefonunuza yükleyiniz ozaman sıralı bir şekilde çıkar.
Misal sevdiğiniz şarkıyı,1,2,3 yaptığınızda telefonunuzun müzik çalarında düzenli bir şekilde çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt