Telefon Tavsiyesi nokia c6 01 mi wonder mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6 01 mi wonder mi
meraba arkadaslar bende suan c6 01 var wonder almayi dusuniyorum ama donma oluyor diorlar dogru mudur symbiandan gececegim icin bana yavas gelecek kadar mi o donma ve flash destegi tam mi yoksa c6 01 daki gibimi bu sorulari yanitlardaniz sevinirim

bigmod

Üye
eğer sistem modifikasyonu (rom,root vs.) işine atılırsan ve atılmanı öneririm kesinlikle güncel oyunların çoğunu rahat oynarsın donma olmaz rom desteği mükemmeldir wonder işini görür symbian devri bitiyor c6-01 kalmanı önermem.

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
ben fazla oyun oynamam rom vs.. Atmam yani sikintimi giderecek kdr olursa yeter bana .romsuz normal menulerde falan takilmalar oluyor mu cami pek iyi degil galiba bana nokiadan snra dandik gelir mi ve flash destegi tammi acaba

bigmod

Üye
ben fazla oyun oynamam rom vs.. Atmam yani sikintimi giderecek kdr olursa yeter bana .romsuz normal menulerde falan takilmalar oluyor mu cami pek iyi degil galiba bana nokiadan snra dandik gelir mi ve flash destegi tammi acaba

flash desteği var ama ekranı c6-01 e göre kötü diyebiliriz çok oyun oynamam diyorsan c6-01 kalabilirsin.

MaxipmaN

Üye
oyun uygulama pek takılmıyorsan alma bence

Kerim.

Kerim.

Üye
kesinlikle al:oke:wonder kullaniyorum sorcagin varsa sorabilirsin.

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
ya oyun uygulama fazla kullanmam ama bi sure sonra telefndan sikilinca surekli uygulama yukliyorsun.ben internet performansi icin almak istiyorum gerek video gerek normal takilmak icin nokiada operadan baska tarayici yook kendi tarayicisi berbat surekli donuyo operada youtubeden bile zor aciyor video .internet performansi nasil o telefonun bide ben elime aldim saturnde cok hafif geldi disi pek hosuma gitmedi hemen bozulur mu disi

- - - Eklendi - - -

yok mu hic kullanici????

Kerim.

Kerim.

Üye
ya oyun uygulama fazla kullanmam ama bi sure sonra telefndan sikilinca surekli uygulama yukliyorsun.ben internet performansi icin almak istiyorum gerek video gerek normal takilmak icin nokiada operadan baska tarayici yook kendi tarayicisi berbat surekli donuyo operada youtubeden bile zor aciyor video .internet performansi nasil o telefonun bide ben elime aldim saturnde cok hafif geldi disi pek hosuma gitmedi hemen bozulur mu disi

- - - Eklendi - - -

yok mu hic kullanici????
internet performansi cok iyi.ben kendi tarayicisini kullaniuorim cok iyi mesela ornek vereyim maxicepin masaustu sitesinde cok rahat geziliyo.telefonu duzgun kullanirsan hic bi sey olmaz.baska soracagin?

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
sarzi yogun kullanmda 1 gun tam gidiyor mu her siteeen video izleniyor galiba birde disi bana pek saglam gelmedi sorun oldumu hic ve cami kolay ciziliyomu of cok sordum be :)

masacre4588

Üye
Kardes ben wonder kullaniyorum gayette memnunum ama madem androide gecicen motorola atrix almani tavsiye ederim her acidan wonderdan ii ve 680 lira..

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
ya babam alacak bana normalde samsungda almazdi nokia alir hep kalitesnden dolayi samsunga ikna ettim ;) normal kullanirken bile donuyormus dogrumu

Kerim.

Kerim.

Üye
sarzi yogun kullanmda 1 gun tam gidiyor mu her siteeen video izleniyor galiba birde disi bana pek saglam gelmedi sorun oldumu hic ve cami kolay ciziliyomu of cok sordum be :)

yogun kullanimda bir gun pek gitmez ama yaklasir.cogu siteden video izleniyor.her telefonun cami cizilir.ben mat ekran koruyucu ile kullaniyorum o yuzden sorun yok sende oyle kullan.bu arada donmadir,rset atmadir boyle sorunlar yok:)

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
tamm cevaplar icin cok tesekkur ederim yarin alicam buyuk ihtimalle :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:rica:eger 700den fazla ise alma.700 veya 700den dusukse al:)

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
yok be zaten 700 den fazla vermez babam :) istanbul bilismde 560 civarydi ama garantisini kendileri veriyomus galiba onun icin saturne bakicam

- - - Eklendi - - -

pardon 660

Kerim.

Kerim.

Üye
tamam.simdiden hayirli olsun:)

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
ya tam alicam diyorum bi bakiyirum reset sorunu falan yazmslar surekli reeset atiyormus .o kadar veripte boyle rezil olmakta istemem.suanda oyle sorunu olan var mi arkadaslar

Kerim.

Kerim.

Üye
hayir yok

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
beni takan tek sen varsn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt