ben fazla oyun oynamam rom vs.. Atmam yani sikintimi giderecek kdr olursa yeter bana .romsuz normal menulerde falan takilmalar oluyor mu cami pek iyi degil galiba bana nokiadan snra dandik gelir mi ve flash destegi tammi acaba
internet performansi cok iyi.ben kendi tarayicisini kullaniuorim cok iyi mesela ornek vereyim maxicepin masaustu sitesinde cok rahat geziliyo.telefonu duzgun kullanirsan hic bi sey olmaz.baska soracagin?ya oyun uygulama fazla kullanmam ama bi sure sonra telefndan sikilinca surekli uygulama yukliyorsun.ben internet performansi icin almak istiyorum gerek video gerek normal takilmak icin nokiada operadan baska tarayici yook kendi tarayicisi berbat surekli donuyo operada youtubeden bile zor aciyor video .internet performansi nasil o telefonun bide ben elime aldim saturnde cok hafif geldi disi pek hosuma gitmedi hemen bozulur mu disi
- - - Eklendi - - -
yok mu hic kullanici????
sarzi yogun kullanmda 1 gun tam gidiyor mu her siteeen video izleniyor galiba birde disi bana pek saglam gelmedi sorun oldumu hic ve cami kolay ciziliyomu of cok sordum be![]()