nokıa c6-01 kullanımı sorularım

bir kaç tane program var bubble birde slleping 2sinden birin kur tmmdur

flyx

Üye

dostum dediğin şekilde değilde genel bi arama uygulaması var. mesajları ajandayı rehberi müzikleri her şeyi arayabiliyorsun. widget olarakta ekleyebiliyorsun

uygulamalar / arama
widget / arama gereci

herkese iyi forumlar.. benim de sıkıntım c6-01 de ekran koruyucu ekleme yapılabiliyormu yapılıyor ise nasıl.. kullanıcı kılavuzunu okuduğum halde ekran koruyucu ile ilgili bir konu göremedim

herhangi bir gif resmini ekran koruyucu olarak kullanılamıyormu... programsız

colarap

Üye
Benim de 0.facebook a girince kontör gidiyo hattım türkcell bağlantı ayarlarım da şöyle:
Wlan'a Geç: Ylnz.bil. WLAN'lar
Kendi ükenizde veri kullan: Her zaman sor
Yurtdışındykn veri kullan : Yalnızca WLAN
Hedefler
internet: - (burası türkcell internetti kontör gidince wap servislerine taşıdım)
wap servisleri : 1. öncelik Türkcell Wap 2.Türkcell internet

ne yapmam lazım sizce?

TT1903

Üye
Mrb arkdşlar.. C6-01 Kullanıyorum symbian annanın şuan çıkan son sürümünü kullanıyorum fakat bi sorum olucaktı; sürükleyerek açılan tuş kilidi yada aramaya sürükleyerek cevap verme var mı bu telefon modelinde slide unlock adı altında bi çok forumu gezdim ama bi sonuca varamadım ???

arkadaşlar n8 gibi c6-01 usb okuma olayı var mı?(flash bellek,Mause,Klavye Gibi)

sana sunu diyem n8için 12mp kamera hdmı çıkısı yazılım düşürme illegal belle dışında yapılan herşeyc6-01 de oluyor bide c7 deki nfc yok

TT1903

Üye
banada bi yardımcı olun

apof1s

Üye
arkadaşlar n8 gibi c6-01 usb okuma olayı var mı?(flash bellek,Mause,Klavye Gibi)
dedklern hpsını dnedm bı a4tec markada braz sorun oldu , tv av kablosnu tavsiye edrm fılm , oyun, ıntde vıdyo fln iyi olyo . Bnm sorumda su dlna yı sorunsuz kullanan varmı,arada baglantı kopyo. Bde dukto da 500 mb dosya aktrımını ypamdm dosya aktarmı btyo dosya yok :S