nokıa c6-01 kullanımı sorularım

Konu Sahibi
nokıa c6-01 kullanımı sorularım
Arkadaşlar ben de nokıa c6-01 kullanıcısıyım Benim sorularım
1- Konuşma sırasında ekranda konuşma süresini nasıl gösterebilirim
2- Nokıa modellerde galeri bölümü olur ve oradan müziklerimize ulaşabilirdik Ben müziklerimi bulamıyorum
3- Genel ,sessiz, vs modlarda zil sesi seçiminde sesi dinlemek mümkün olmuyor mu ben mi yapamıyorum?

----------Eklendi @ 03:36:14 ---------- Yazıldı @ 03:33:37 ----------

4- nokia c6-01 Anna ve Belle güncellemeleri yapılıyor mu?

PriZm

Üye
123 leri bilmiyorum

4.Anna şuan navifirmden germany varyantını indirerek yükleyebilirsin

bellenin gelmesine en az 4 ay var

1- Menü>ayarlar>arama yapma>ara>arama süresini göster>evet
2-Menü>müzik>müzik calar>secenekler>sarkılar (Kardesim yeni sarkı attıgında listeyi actıgında secenekler de kütüphaneyi yenile war oraya tıkla sarkıların eklenir.tavsiyem ev ekranına müzük calar koy)
3-tam anlamadım ama zil sesi kapalı olmayanlarda sessiz modlar harici zil sesinin üzerinde biraz bekle calar.
4-Flash atarsan yapabilirsin ama riskli beklersen kısa bi sure icinde anna gelecek.belleli telefonlar piyasaya yeni yeni sürülüyo belle 1seneye kadar gelir.kullanımı rahat bnde c7 war symbiandan kopamıyorum diyorsan güzel telefonlar ii forumlar.

bir kaç bilgi daha telefonu tasarruf modunda kullanırsan 3 günden fazla gidiyor sarjı

Konu Sahibi
herkese teşekkürler

bnde c6 kullanıyorum ama blutooth ile mzik gönderme ypamadım yardımcı olabilarmisinz

gkyrn

Üye
bnde c6 kullanıyorum ama blutooth ile mzik gönderme ypamadım yardımcı olabilarmisinz

müzik çalara git seçenekler,şarkılar,göndermek istediğin şarkının üsütne uzun basılı tut,gönder,bluetooth ile de ..

flyx

Üye
Mrb arkadaşlar benimde bi sorum olucak. aramalrım sonucunda derdime derman bulamadım

"1 Yeni Mesaj" altında uyarı ile birlikte mesajın kimden geldiğini ana ekranda görebilmek mümkünmüdür? Aynı şekilde "1 Cevapsız Arama" uyarısındada aynı özelliği ayarlama gibi bi durum varmıdır?

ev ekranına bildirimler widget ını koyarsan görebilirsin

ovide sms le ilgili bi kaç program var incelemeni öneririm

bu arda telefonun kullanma kulavuzu okumakta fayda var s60v5 den s^3 e geçince baya bocaladım yha

isgilip

Üye
mrb arkadaşlar ben c6-01 de günde beş on defa reset atıyo bunun bi çözümü var mıdır

mrb arkadaşlar ben c6-01 de günde beş on defa reset atıyo bunun bi çözümü var mıdır

ya telefonun sorunlu ya yüklediqin bir programdan dolayı hata veriyodur yada hafıza kartın yada vürüs vardır yada çok sms in vardır bunlardan biridir sorun teşkil eden

smtbkr

Üye
Nokia C6-01 kullanıcısıyım ben de. Bundan önce N-73 telefonum vardı. Müzik çalarda herhangi bi tuşa basınca bi bölme çıkar örneğin çiçek yazardım şarkı isminde çiçek olan şarkıları seçerdi. Dediğimi anlamışsınızdır umarım. Müzik çalarda müzik arama yani. Bu C6-01'de yok mu acaba ben bulamadım. Eğer yoksa bence küçük görünen fakat çok büyük bi eksiklik.

herkese iyi forumlar.. benim de sıkıntım c6-01 de ekran koruyucu ekleme yapılabiliyormu yapılıyor ise nasıl.. kullanıcı kılavuzunu okuduğum halde ekran koruyucu ile ilgili bir konu göremedim