Nokia C6-01 Kullananlar bi Girebilirmi Ufak bi Yardımınıza İhtiyacım Var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Nokia C6-01 Kullananlar bi Girebilirmi Ufak bi Yardımınıza İhtiyacım Var :)
Merhaba beyler. Dayım Nokia c6-01 aldıda telefon çok yavaş hafızası boş olmasına rağmen hemde menüye girerken bile kasarak açılıyor nedenini bilmiyorum sizdede öylemi acaba ? Neyse asıl sorunuma geliyim ben telefona Flash atıcam Navifirme girdim Nokia c6-01 e girdim ama iki versiyon var şöyle ;
RM-601
RM-718

ben bunlardan hangisini indireyim ?
Bu arada telefon yanımda değil leptoptayım. Burda indirip akşam dayımlara gidip yükleyeceğim orda internet yokta şimdi indirmem gerek. Diyelimki dayımınki RM-601 , buna RM-718 yüklesem bozulurmu ve neden böyle ikiye ayrılıyor ?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
*#0000# yap tür orda yazıyor.onu yükle.kolay gelsin.kasma hakkında bi fikrim yok bende olmuyor ama flashdan sonra düzelir zaten :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
telefon yanımda değilde diyelimki dayımınki RM-601 , buna RM-718 yüklesem bozulurmu ve neden böyle ikiye ayrılıyor ? ve seninkinin versiyonu nedir ?

23palulu23

23palulu23

Üye
yanlış yüklersen açılmaz heralde.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
peki senin telefonunda hangisi yüklü ?

- - - Eklendi - - -

haklısın ben 2 sinide yükleyeyim en iyisi oraya gidince ona göre yüklerim..

önemli olan senin telefonda hangisi olduğu *#0000# yap orda yazıyor rm si

paşa06.40

paşa06.40

Üye
tema efektini kapat tema efekti yavaşlatıyo teli. ayarlar-temalar-genel-seçeneklerden tema efektini kapat yap dostum

escape72

escape72

Üye
kardeş sen 2sinide indir dayının yanına gittiğinde *#0000# yap orda hangisi olduğu belli eğer hangisiyse onu atarsın benim c6-01 var kasma yoktu ama ben yine flaşh attım kasma yok

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
kardeş sen 2sinide indir dayının yanına gittiğinde *#0000# yap orda hangisi olduğu belli eğer hangisiyse onu atarsın benim c6-01 var kasma yoktu ama ben yine flaşh attım kasma yok

aynen kardeşim iki tane vardı indirdim.. Ya tema efekti açık ama eğer o donma normlse boşuna koymuşlar kare kare giriyor menüye bide telefonu 1 hafta önce almıştı media marketten 30 tl belle yükleme parası almış çakallar oda donuyor paso inşallah düzelir flashtan snra eve gidiyorum şimdi..

hakan_710

hakan_710

Üye
bir kişi de çıkıp rm-718 dememiş. :hmmm rm-601 ihtimali yok çünkü o sadece uzak doğu ülkeleri için. dikkat ettiysen zaten onlarda çince falan vardır genelde.. sen sorununu halletmişsin anlaşılan ama yine de cevap verelim. ileri de belki birinin ihtiyacı olur.

escape72

escape72

Üye
aynen kardeşim iki tane vardı indirdim.. Ya tema efekti açık ama eğer o donma normlse boşuna koymuşlar kare kare giriyor menüye bide telefonu 1 hafta önce almıştı media marketten 30 tl belle yükleme parası almış çakallar oda donuyor paso inşallah düzelir flashtan snra eve gidiyorum şimdi..

flaştan sonra kesin düzelir merak etme kardeşim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bir kişi de çıkıp rm-718 dememiş. :hmmm rm-601 ihtimali yok çünkü o sadece uzak doğu ülkeleri için. dikkat ettiysen zaten onlarda çince falan vardır genelde.. sen sorununu halletmişsin anlaşılan ama yine de cevap verelim. ileri de belki birinin ihtiyacı olur.

lafı ağzımdan aldın. Türkiyede RM-601 olmaz.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
evet sorun çözüldü takılmalar duzeldi parasının hakknı şmdi vermeye başladı diyo dayım :D Neyse çok teşekkürlr beyler sizi tnımasaydım smdi garantye vermş 1 ay bekliyo olcktık belkide :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geçmiş olsun

escape72

escape72

Üye
geçmiş olsun kardeş.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
eyvallah beyler saolun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt