MücahitTokgöz
Nokia C6-01 Kullananlar bi Girebilirmi Ufak bi Yardımınıza İhtiyacım Var :)
Merhaba beyler. Dayım Nokia c6-01 aldıda telefon çok yavaş hafızası boş olmasına rağmen hemde menüye girerken bile kasarak açılıyor nedenini bilmiyorum sizdede öylemi acaba ? Neyse asıl sorunuma geliyim ben telefona Flash atıcam Navifirme girdim Nokia c6-01 e girdim ama iki versiyon var şöyle ;
RM-601
RM-718
ben bunlardan hangisini indireyim ?
Bu arada telefon yanımda değil leptoptayım. Burda indirip akşam dayımlara gidip yükleyeceğim orda internet yokta şimdi indirmem gerek. Diyelimki dayımınki RM-601 , buna RM-718 yüklesem bozulurmu ve neden böyle ikiye ayrılıyor ?
RM-601
RM-718
ben bunlardan hangisini indireyim ?
Bu arada telefon yanımda değil leptoptayım. Burda indirip akşam dayımlara gidip yükleyeceğim orda internet yokta şimdi indirmem gerek. Diyelimki dayımınki RM-601 , buna RM-718 yüklesem bozulurmu ve neden böyle ikiye ayrılıyor ?

rm-601 ihtimali yok çünkü o sadece uzak doğu ülkeleri için. dikkat ettiysen zaten onlarda çince falan vardır genelde.. sen sorununu halletmişsin anlaşılan ama yine de cevap verelim. ileri de belki birinin ihtiyacı olur.
Neyse çok teşekkürlr beyler sizi tnımasaydım smdi garantye vermş 1 ay bekliyo olcktık belkide