gokan37
Üye
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız lütfen.
Flash atmayı bilmiyorum ki.Ayrıca beceremem.Çok karışık bir olay gibi.Başka bir çare yok mu acaba?Arkadaşımda aynı telefon var ondan kopyalama olayı olur mu?Yardım ederseniz çok makbule geçer.Ha birde bu harita yükleme proğramı ve sürüş navigasyonu proğramı yok mu hiç bir sitede?İlginiz için teşekkürler ederim.flaş at phoneixle
Benim telefonum sürümü nokia belle refresh, yazılım sürümü de 111.040.1511 tarihi 2012.07.28 ürün kodu 059c 260 model c6 01 bu. flash atsam uyar mı phoneix leharita uygulamaları var forumda uygulamalar bôlümünde.flaş atmak zor değil resimli anlatımı var
http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html
Pc'de yapman lazım
Benim telefonum sürümü nokia belle refresh, yazılım sürümü de 111.040.1511 tarihi 2012.07.28 ürün kodu 059c 260 model c6 01 bu. flash atsam uyar mı phoneix le
Selam arkadaşlar.Sizden çok önemli bir isteğim olacak olursa çok sevineceğim.Nokia c6 01 telefonumdaki harita yükleyici ve sürüş poroğramım silinmiş.Güncelleme yapmıştım.Bunları interneti taramadık yer bırakmadım bulamadım.Varsa buraya eklerseniz çok memnun olurum.Veya ne yapmam lazım açıklarmısınız.
kartal2387
flaş at phoneixle
Flash atmayı bilmiyorum ki.Ayrıca beceremem.Çok karışık bir olay gibi.Başka bir çare yok mu acaba?Arkadaşımda aynı telefon var ondan kopyalama olayı olur mu?Yardım ederseniz çok makbule geçer.Ha birde bu harita yükleme proğramı ve sürüş navigasyonu proğramı yok mu hiç bir sitede?İlginiz için teşekkürler ederim.
Yazılım yüklemeden bu dosyaları bulmanın imkanı yok mu .Olsada pc suite ile yüklesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?