jakobs21
Üye
belle yaptıktan sonra ya telefon donuyo bazende telefonu açtığımda ekrana bişeyler oluyor ekran ikye bölünüyo yarısı kırmızı yarısı beyaz oluyo böyle olunca telefonda bişey yapamıyorum soft format at diyosun herşey silinir
bide telefonu hacklemek iyimi garantisi gidermi telefonu hacklesem böle hatalar olurmu
Bide telefona flaş atarsam ilk aldığım gibimi olur
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar yardım edin lütfen c6-01 telefonuma bellayı yükledim annadada aynı şey oluyodu malesef mesaj gönderiyorum mesaj gönderilmiyor giden kutusuna atıyor giden kutusuna giriyorum gönder diyorum bazen gönderiyor bazen göndermiyor bu arada bazen telefonda hattım görünüyor yani çekiyormuş gibi normal gösteriyor ama biri arayınca ulaşamıyor kapalıydı diyor ama bnde hat var görünüyor bu olay telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor lütfen yardım edin
arkadaşlar benim sorunum nokia c6-01 in mesajlar menüsüne girdiğimde ilk olarak gelen kutusu görünüyor. Normal mesajlar bölümü görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..
Mail adresim davut.akviranli@gmail.com
hocam dokunmatiğinde bir sorun var benim eski telde de öyleydiHocam bazen elim kamera tuşuna yakınken telefonu normal tutarken yani iki kere meniye felan basıyorum anında sağ tarafta tuş kilidinin yanında hangi menü varsa tıklıyor bazende 2. Giriş Ekranına geçiyor. Örneğin Galeride Tuş kilidinin yanında hemen Videolarım var Hemen iki tıkta orası açılıyor mesajları oraya koyuyorum mesajları tıklıyor .. Telefonu Yan Tutuyorum Bu seferde WEB'e giriyor neden olabilir Dokunmatik mi bozuk acaba ?
c6-01 satılır da yerine 603 veya 701 alınır mı? buna değer mi?
usta ben c6-01e belle yükledikten sonra m.facebook ta artık resimler tam ekran görünmüyor küçücük görünüyo durum güncelleme kutusu küçüçük sayfanın çok küçük bi bölümü görünüyo sanki yakınlaştırma yapılmış gibi ama anna da böyle sorunlar yoktu bunların düzelme ihtimali varmı ??
benimde bir sorum olacak arkadaşlar asphalt 6 oyunum kayboldu formattan sonra nasıl geri getiririz dosyalar hafıza kartında oyunu silemiyorum yükleyemiyorumda c601 belle
Donanımsal bir sorunum var. Yan taraftaki kilit tuşu sıkışmaya başladı. Ne yapmam gereikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?