Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar

Konu Sahibi
Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar
Nokia C6-01 İçin Yüklenebilecek En İyi Oyun ve Programlar Nelerdir Cevaplayan Herkesten Allah Razı Olur İnş.

Teşekkkür

keys1903

Üye
sym torrent extra buttons yt downloader oyun olarak hero of sparta hd spıderman hd

Tepkiler: demsall
Senin cihazdan ne tür beklentiler veya hangi özellikleri ile uğraşırsın bilemediğim için;

Uygulamar için buraya Symbian^3 Uygulamaları bakıp beğendiğini yükleyebilirsin.

Oyunlar için buraya Symbian^3 Oyunları bakıp beğendiğini oynayabilirsin.

Konu Sahibi
öneriniz için sağol )
benim için önemli olan ilk şey görüntü kalitesi.. birde şu iphone 4s lerde bir kaç oyun var.. abimin telefonuda çok iyi kalite gerekmiyor ancak oyunu oynayasın geliyor sarıyor yani böyle şeyler teşekkür ederim..

maklube

Üye
S^3 oyunlarinin hepsini oynayabilirsin tintin hariç

Konu Sahibi
tin tinide teli hackleyince oynayabilyrmşz
ama hacklemek falan istemiyr telefonumu sağlam istiyorum )
ya bilyrm çalşyr ancak işte ne yüklesem bilemiyrm dün bi 20 tane yükledim fena değiller

tin tinide teli hackleyince oynayabilyrmşz
ama hacklemek falan istemiyr telefonumu sağlam istiyorum )
ya bilyrm çalşyr ancak işte ne yüklesem bilemiyrm dün bi 20 tane yükledim fena değiller

N8 de kasarak mi ne aciyomus ne anlami kaldi ki O 20 tanenin degerini bil pek bulamazsin daha

Konu Sahibi
oyunları sayayım o zaman

asphalt 5- pes11-fruit nija-angry birds- climate ni..- tthe sims 3-speedx- bejeweled 2 - backbreaker -spiderman - doodle jumper - blockbreaker 3 bunlar güzel olanları

Asphalt 6yi da dene o da guzel Cut the rope u tavsiye ederim bitirdim onu ben cok begendim

Yigit315

Üye
oyunları sayayım o zaman

asphalt 5- pes11-fruit nija-angry birds- climate ni..- tthe sims 3-speedx- bejeweled 2 - backbreaker -spiderman - doodle jumper - blockbreaker 3 bunlar güzel olanları

Eee ne güzel işte bi sürü oyun. hatta şu doodle jump nerden yükledin bi link atsan veya upload edebilsen sana zahmet ben bulamadım da.

iyavuzoz

Üye
fast tube - twities-fmobi-fchat-whatsapp-ibomber defence - tetris - dungeon hunter -pottery- gravity guy --en beğendiklerim bunlar başka aklıma gelmedi

MaxipmaN

Üye
belle extra buttons,qoobattery widget,battery monitor,cute tube,opera mini,ekran alıntısı

sable

Üye
cok güzel oyunlar varrrr süper

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ayalim-linksiz-mesajlar-silinecek-631832.html

en güncelleri son sayfadan başlar istersen sondan geriye doğru git her uygulama kişiye göre farklılık gösterebilir. Örneğin; senin beğendiğini ben beğenmem, benim beğendiğimi sen, bu nedenle linkte verdiğim konuya gir birçok uygulama neredeyse hepsi gözden kaçanlar olabilir incele bak resimleri, ya da isimleri dikkatini çekerse konulara girer incelersin beğendiğini indirir kurarsın. İyi forumlar